GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αναπαραγωγικής Ιατρικής στην Αλεξανδρούπολη”]

Το Ramada Plaza by Wyndham Thraki πρόκειται να φιλοξενήσει στο συνεδριακό κέντρο του 3 o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ το οποί...


Το Ramada Plaza by Wyndham Thraki πρόκειται να φιλοξενήσει στο συνεδριακό κέντρο του 3o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ το οποίο θα διεξαχθεί στις 16 – 18 Οκτωβρίου 2020 με υβριδικό τρόπο αφού θα το παρακολουθήσουν σύνεδροι  τόσο με φυσική παρουσία όσο και εξ αποστάσεως.



Το παραπάνω συνέδριο έρχεται ως συνέχεια της επιτυχημένης οργάνωσης και φιλοξενίας των παρακάτω υβριδικών πανελλήνιων συνεδρίων
  1.     28η ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ & ΜΑΥΕΥΤΙΚΗΣ ΕΤΑΡΕΙΑΣ (18-20/9/2020)
  2.     11o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑΣ (2-4/10/2020)
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ramada Plaza by Wyndham Thraki εφαρμόζει Πρωτόκολλα Υγιεινής και Ασφάλειας για την λειτουργία του ξενοδοχείου όπως αυτά διαμορφώθηκαν από την ευθυγράμμιση με τις αρχές του νόμου που δημοσιεύθηκε με το ΦΕΚ 2084/30-5-2020. Επίσης διαθέτει πιστοποίηση FIRST HEALTH από το Υπουργείο Τουρισμού ενώ ταυτόχρονα έχει υιοθετήσει συμπληρωματικά πρωτόκολλα λειτουργίας που έχουν προταθεί από την Wyndham Hotels & Resorts (την μεγαλύτερη αλυσίδα ξενοδοχείων στον κόσμο, μέλος της οποίας είναι το ξενοδοχείο) μέσα από την πρωτοβουλία ‘Count On Us’.

Τέλος, σε όλα τα συνέδρια εφαρμόζονται τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα για την Διεξαγωγή των Συνεδρίων βάσει της αποφ. 10249/3-7-2020 του Υπουργείου Τουρισμού.
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια