GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Απογοήτευση στον κλάδο για την κατάταξη της Ξάνθης στο επίπεδο 2 του χάρτη της υγειονομικής ασφάλειας, τη στιγμή που η περιοχή δεν παρουσιάζει αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο]

Νέο ωράριο λειτουργίας από εχθές στα καταστήματα εστίασης -Κατά μισή ώρα μόλις παρατείνεται το ωράριο για τα καταστήματα της Ξάνθης



Νέο ωράριο λειτουργίας από εχθές στα καταστήματα εστίασης
-Κατά μισή ώρα μόλις παρατείνεται το ωράριο για τα καταστήματα της Ξάνθης

Μαρία Τσιακίρογλου:

«Οι έχοντες εκτελεστική εξουσία να διεκδικήσουν καλύτερες συνθήκες για την περιοχή της Ξάνθης, γιατί σε λίγο χρονικό διάστημα θα τα βρούμε όλα μπροστά μας…»

Δεν κρύβει την απογοήτευσή της η Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Ξάνθης, κ. Μαρία Τσιακίρογλου, εκφράζοντας το γενικότερο κλίμα που επικρατεί στους επαγγελματίες του κλάδου σε τοπικό επίπεδο, όσον αφορά το νέο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων από εχθές στον χώρο της εστίασης, το οποίο παρατείνεται για μισή κι όχι μία ή και δύο ώρες, όπως είχε ακουστεί αρχικά.

  Σύμφωνα με επισημάνσεις της ίδιας, «δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά, όσον αφορά το νέο ωράριο λειτουργίας. Η μισή ώρα που προστίθεται στη λειτουργία των καταστημάτων εστίασης, τα οποία από τις δώδεκα τα μεσάνυχτα κλείνουν πλέον στις δωδεκάμισι τα ξημερώματα, δεν θα σώσει την κατάσταση…».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια