GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Η Περιφέρεια ΑΜΘ χρηματοδοτεί την ασφάλεια του αποχετευτικού δικτύου της Καβάλας με 1 εκ. €]

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, η ΔΕΥΑ Καβάλας χρηματοδοτείται με πόρους 1.039.500 € ...


Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, η ΔΕΥΑ Καβάλας χρηματοδοτείται με πόρους 1.039.500 € από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας προκειμένου να αντικαταστήσει τον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό του αντλιοστασίου του κεντρικού αποχετευτικού αγωγού της πόλης.

Πρόκειται για τον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό του αντλιοστασίου Α5 ο οποίος υπέστη σοβαρές ζημιές τον περασμένο Μάρτιο όταν το αντλιοστάσιο πλημμύρισε με λύματα λόγω μιας βλάβης στη λειτουργία του.

Ο νέος ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός θα αποκαταστήσει την ομαλή λειτουργία του κεντρικού αποχετευτικού αγωγού και θα εξαλείψει τον κίνδυνο διαρροής λυμάτων στη θάλασσα προστατεύοντας το θαλάσσιο μέτωπο της Καβάλας από μια ανεπανόρθωτη περιβαλλοντική ζημιά.

Με αφορμή την υπογραφή της απόφασης για τη χρηματοδότηση, ο κ. Μέτιος επισκέφθηκε το Δήμο Καβάλας και ενημερώθηκε για τις λεπτομέρειες του έργου από τον Δήμαρχο Καβάλας κ. Θόδωρο Μουριάδη, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Κώστα Αντωνιάδη, του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης κ. Κωστή Σιμιτσή, του Αντιπεριφερειάρχη Αλιευτικής Πολιτικής κ. Ανδρέα Καραγιώργη και του εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ. Αλέξη Πολίτη.

Από το Γραφείο Ενημέρωσης Περιφερειάρχη
Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης


Δεν υπάρχουν σχόλια