GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Έτοιμη για… σέντρα η SL2 – Πώς και πότε θα γίνει η κλήρωση]

Αντίστροφη μέτρηση για την  Super League 2  που ετοιμάζεται για… σέντρα. Έπειτα από μια σεζόν η οποία ολοκληρώθηκε με προβλήματα λόγω ...


Αντίστροφη μέτρηση για την Super League 2 που ετοιμάζεται για… σέντρα. Έπειτα από μια σεζόν η οποία ολοκληρώθηκε με προβλήματα λόγω κορονοϊού και με το Διαιτητικό Δικαστήριο να καθορίζει τη μορφή του πρωταθλήματος οι ομάδες είναι έτοιμες να επιστρέψουν στη δράση.

Η πρεμιέρα της SL2 θα γίνει στις 24 Οκτωβρίου, ενώ η διοργανώτρια ενημέρωσε πως η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (24/9) στις 12:00 με τα προβλεπόμενα μέτρα που πάρθηκαν για τον Covid-19.

Η κλήρωση θα γίνει χωρίς παρουσία κόσμου αλλά θα μεταδοθεί με live streaming από την ιστοσελίδα της διοργανώτριας και τα social media.

Θυμίζουμε πως εκτός SL2 τέθηκε ο Πανιώνιος λόγω οικονομικών θεμάτων και τη θέση του θα καλύψει ο ΟΦΙεράπετρας ώστε το πρωτάθλημα να διεξαχθεί με 12 ΠΑΕ όπως ορίζει και η προκήρυξη.

Η ενημέρωση αναφέρει:
Σας ενημερώνουμε ότι η κλήρωση του Πρωταθλήματος της Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (24/9) στις 12:00 χωρίς παρουσία κοινού, λόγω των νέων έκτακτων μέτρων που θεσπίστηκαν κατά της διασποράς του covid -19 και υπαγορεύουν, μεταξύ άλλων, ανώτατο όριο 9 ατόμων για τις συναθροίσεις σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους.

Ως εκ τούτου, θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της ιστοσελίδας και των social media της διοργανώτριας.



Δεν υπάρχουν σχόλια