GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Ο Χάγκαν αναλαμβάνει προπονητής στο IEK ΔΕΛΤΑ 360 FC]

Ο Εμπενίζερ Χάγκαν αναλαμβάνει τα «ηνία» της ομάδας IEK ΔΕΛΤΑ 360 FC! Η διοίκηση στοχεύει στην άνοδο της ομάδας στην Α κατηγορία του π...


Ο Εμπενίζερ Χάγκαν αναλαμβάνει τα «ηνία» της ομάδας IEK ΔΕΛΤΑ 360 FC! Η διοίκηση στοχεύει στην άνοδο της ομάδας στην Α κατηγορία του πρωταθλήματος της ΕΠΣΜ και για αυτόν τον λόγο πραγματοποιεί δυναμικές μεταγραφές!

Ο έμπειρος τεχνικός βρέθηκε χθες στο Αθλητικό Κέντρο Planet FC και παρακολούθησε την προπόνηση της ομάδας, μαζί με τον Μιχάλη Καραστάθη, που ανήκει επίσης στο προπονητικό team του IEK ΔΕΛΤΑ 360 FC.

Ο ίδιος δήλωσε ενθουσιασμένος με τους παίκτες και τις προσδοκίες της ομάδας: «Είναι μεγάλη μου τιμή που αναλαμβάνω ως προπονητής το IEK ΔΕΛΤΑ 360 FC και είμαι σίγουρος πως η ομάδα αυτή θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α κατηγορία! Οι παίκτες είναι σε άψογη φυσική κατάσταση και οι μεταγραφές που έχουν γίνει – μέχρι στιγμής – είναι εξαιρετικές», είπε χαρακτηριστικά ο coach.

Το ερχόμενο Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου ο Εμπενίζερ Χάγκαν θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση στον πάγκο της ομάδας, στην πρώτη φιλική αναμέτρηση του IEK ΔΕΛΤΑ 360 FC με τη Δόξα Τριλόφου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 18.00, στο γήπεδο της Μίκρας (πλαστικό).

Βιογραφικό
Ο Ελληνογκανέζος μέσος ήρθε για πρώτη φορά στη χώρα μας το 1995, σε ηλικία 20 ετών για λογαριασμό της Καλαμάτας με την οποία αγωνίστηκε για τρεις σεζόν, προτού μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη και τον Ηρακλή, στον οποίο αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία για πέντε χρόνια (1998 – 2003).

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, ενώ στο δεύτερο μισό της περιόδου 2004-2005 έπαιξε στον ΑΠΟΕΛ. Ο «Έμπε» κατέγραψε συνολικά 237 συμμετοχές και 27 τέρματα στην Ά Εθνική Κατηγορία.

Ως προπονητής έχει δουλέψει στις ανδρικές ομάδες του ΠΑΟΝΕ και του Εθνικού Πυλαίας, ενώ παλιότερα είχε περάσει από την Ακαδημία του Ηρακλή.

Ο Εμπενίζερ Χάγκαν συνεχίζει τη συνεργασία του με την ομάδα Κ17 του ΠΑΟΚ ως βοηθός προπονητή.

Ο «Έμπε» έχει επιδείξει πολλά στην καριέρα του, τόσο με τις ομάδες που αγωνίστηκε, όσο και με την εθνική Γκάνας. Ήταν βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας της πατρίδας του και από τους πλέον αναγνωρίσιμους ποδοσφαιριστές στην χώρα του. Στα highlights της καριέρας του η χειραψία με τον μεγαλύτερο Αφρικανό ηγέτη Νέλσον Μαντέλα!


Δεν υπάρχουν σχόλια