GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Πανικόβλητος Τσέπελης, μετά το «κράξιμο» στο fb για την ΠΑΡΑΝΟΜΗ κοπή των δέντρων, επισκέφθηκε το πάρκο Μεγ. Αλεξανδρου με δυνατό…team!]

Μπράβο στους ΕΝΕΡΓΟΥΣ πολίτες και στο "Στραβά κι ανάποδα" αλλά και τον Λύρατζη, που ανάγκασαν τον ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟ Τσέπελη υπό το...


Μπράβο στους ΕΝΕΡΓΟΥΣ πολίτες και στο "Στραβά κι ανάποδα" αλλά και τον Λύρατζη, που ανάγκασαν τον ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟ Τσέπελη υπό τον φόβο των Εισαγγελέων να πάρει την Φένια και τον Αμροσάδη και επισκεφθεί ΧΩΡΙΣ τους αρμόδιους αντιδημάρχους το πάρκο Μεγάλου Αλεξάνδδρου!!!
Τι κάνει ο ΠΑΝΙΚΟΣ όταν παρανομείς και σε κράζει ο κόσμος στο «Στραβά κι Ανάποδα»!;; Αυτό που έμαθε να κάνει πάντα ο Τσέπελης…Χωρίς να πάρει μαζί τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Ζερενίδη, πήρε τη…Φένια Τσαγκάλα και τον Πάνο Αμβροσιάδη και υπό τον «φόβο» της αυτεπάγγελτης παρέμβασης του Εισαγγελέα, πήγε στο πάρκο προκειμένου να καθησυχάσει όσους κατοίκους βρήκε εκεί, ότι….θα τοποθετήσει νέα δέντρα εκεί, παίρνοντας μαζί του μάλιστα και…προσωπικό φωτογράφο.

Αναλυτικά όπως μου τα περιγράφει κάτοικος της περιοχής:
Το πάρκο Μ. Αλεξάνδρου επισκέφθηκε την Πέμπτη στις 20:30 το βράδυ ο Δήμαρχός Τσέπελης συνοδευόμενος από τη Φένια Τσαγκάλα (!), τον πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Πάνο Αμβροσιάδη αλλά και προσωπικό του… φωτογράφο (αγνώστων λοιπών στοιχείων).

Ο Δήμαρχος Τσέπελης, μετά την δημόσια κατακραυγή του στο facebook από τους δημότες για το κόψιμο των δέντρων στο πάρκο και την ερώτηση της παράταξης Π. Λύρατζη για μια ακόμη ΠΑΡΑΝΟΜΗ ενέργειά του, "επιθεώρησε" τα σημεία που κόπηκαν τα δέντρα λέγοντας στην Φένια και τον Αμβροσιάδη "εδώ να φυτέψουμε έναν πλάτανο, κι εδώ έναν...άλλον και τα γνωστά".

Επίσης ρωτούσε τα παιδιά και τους γονείς αν τους άρεσε η …νέα παιδική χαρά, ενώ πέρασε και έξω από τα γήπεδα μπάσκετ και συνομίλησε με τους νεαρούς που έπαιζαν μπάσκετ. (σ.σ. Φυσικά όλα αυτά χωρίς μάσκες και τα λοιπά στερεότυπα για τα οποία η Κυβέρνηση κάνει τόσο αγώνα..)
Αφού λοιπόν ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στο πάρκο και κάθισε εκεί καμιά 10αριά λεπτά, κάλεσε την Φένια και τον Αμβροσιάδη με έρθουνε δίπλα του για να ….φωτογραφηθούν μαζί, λέγοντας στον φωτογράφο που τους συνόδευε: "Έλα βγάλε φωτογραφία το δυνατό team, έλα βγάλε μας...!".
(σ.σ. Ερώτηση κρίσεως....Αφού έχει ΕΜΜΙΣΘΟ αντιδήμαρχο Πρασίνου, ΕΜΜΙΣΘΟ Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, ΕΜΜΙΣΘΟ Γραμματέα στο Δήμο...γιατί "τρέχει" με τη Φένια στα πάρκα; Τουλάχιστον ας της δώσει μια υψηλή έμμισθη θέση...και να σταματήσει να την αδικεί!!)

Και στη συνέχεια…αναχώρησε με το….team, υπερήφανος γιατί έδειξε στους κατοίκους ότι αυτός ενδιαφέρεται, ενώ ο προκάτοχός του Μπάμπης Δημαρχόπουλος, δεν έλεγε ούτε…καλημέρα στο κόσμο!! Και εκτός αυτού, φοβόταν και τη …«σκιά» του, στο να κάνει κάτι χωρίς απόφαση δημοτικού συμβουλίου, φοβούμενος τους…Εισαγγελείς και της καταγγελίες του Φανουράκη και των υπολοίπων!






Δεν υπάρχουν σχόλια