GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Σεμινάρια COVID-19 από το Νομαρχιακό ΚΕΚ Ξάνθης σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης]

Σας γνωρίζουμε ότι το Νομαρχιακό ΚΕΚ Ξάνθης σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ολοκλήρωσε το πρώτα σεμινάρια  COVID-19 ...

Σας γνωρίζουμε ότι το Νομαρχιακό ΚΕΚ Ξάνθης σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ολοκλήρωσε το πρώτα σεμινάρια COVID-19 για τις επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος που δήλωσαν συμμετοχή. Γνωρίζουμε στους επιχειρηματίες, εργαζόμενους και πολίτες της περιφέρειας ότι τα σεμινάρια αυτά είναι δωρεάν, γίνονται διαδικτυακά και μας θωρακίζουν από τους κινδύνους που ελλοχεύει η Πανδημία.
Παρακαλούμε ξανά τις επιχειρήσεις της Περιφέρειάς μας να δηλώσουν ηλεκτρονικά συμμετοχή στην ιστοσελίδα https://docs.google.com/forms/d/1Qu63bMoxTX_ZWsziugVkqAeKMazQdaC3-FMUTCfdnVM/viewform?ts=5f04c8b4&edit_requested=true. Για πολλές επιχειρήσεις η πιστοποίηση COVID-19 είναι υποχρεωτική και σε περίπτωση που δεν υπάρχει κινδυνεύουν με υψηλά πρόστιμα βάσει της ΚΥΑ 1881/29-5-2020 (ΦΕΚ Β’2084/2020) για παράβαση των στοιχείων των ειδικών υγειονομικών πρωτόκολλων.

Η πρόσκληση αυτή πραγματοποιείται στα πλαίσια ενίσχυσης των επαγγελματιών, των εργαζομένων και των πολιτών της περιφέρειάς μας. Οι επαγγελματίες μας υγειονομικού ενδιαφέροντος αποτελούν μία από τις σημαντικότερες κινητήριες δυνάμεις στην στήριξη του τουρισμού και της ανάπτυξης.

Κώστας Κουρτίδης
Εντεταλμένος Σύμβουλος ΠΑΜ-Θ
Πρόεδρος Νομαρχιακού ΚΕΚ Ξάνθης


Δεν υπάρχουν σχόλια