GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Ανακοίνωση προς όλους τους φίλους και μέλη του συλλόγου των Κατασκηνωτών.]

Μετά από διαλακτική και στοχευμένη στα μείζονος σημασίας θέματα συζήτηση,που απασχολούν τους ανθρώπους του συλλόγου,και λαμβάνοντας υπ...


Μετά από διαλακτική και στοχευμένη στα μείζονος σημασίας θέματα συζήτηση,που απασχολούν τους ανθρώπους του συλλόγου,και λαμβάνοντας υπ’όψιν την ιστορικότητα του,τα επιτεύγματα που καταφέραμε όλοι μαζί σαν σύνολο όλα αυτά τα χρόνια,το μεγάλο κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο που τόσο απλόχερα προσφέραμε,καθώς επίσης (και πάνω απ’όλα) τους ανθρώπους που έδωσαν ψυχή και σώμα για τον σύλλογο επι σειρά ετών,θεωρούμε αυτονόητο να σας κρατάμε ενήμερους για τις προθέσεις του συλλόγου.

Η δύσκολη αυτή χρονιά μας δοκίμασε όλους,μας θύμωσε,μας στεναχώρησε, μας κράτησε μακριά από πρόσωπα που αγαπάμε,κράτησε τα παιδιά μας μακριά από σχολεία,συμμαθητές,μακριά από παρέες. Η ζωές μας άλλαξαν για όλο αυτόν τον καιρό. Μα είμαστε ακόμα εδώ,για να συνεχίσουμε να παλεύουμε στο ρινγκ της καθημερινότητας. Ο σύλλογός μας μέσα σε όλα αυτά,όπως και όλοι οι υπόλοιποι που δραστηριοποιούνται στην Ξάνθη είχε να αντιμετωπίσει πρωτόγνωρες καταστάσεις,με τις δυο μεγαλύτερες εκδηλώσεις-θεσμούς να ακυρώνονται με συνοπτικές διαδικασίες. Είναι περιττό νομίζω να μπούμε στη διαδικασία να αναλύσουμε την άσχημα ψυχολογική κατάσταση στην οποία περιήλθα με όλοι μας… Όλο αυτό θέλοντας και μη, μας “έριξε” σε μια κατάσταση που εγώ θα την περιέγραφα “κατάσταση υπνηλίας”.

“Υπνηλία” η οποία για έναν τόσο δραστήριο σύλλογο σαν τον δικό μας ,είναι το χειρότερο που μπορεί κάποιος να του ευχηθεί…

Για τον λόγο αυτό λοιπόν (κι επειδή η “υπνηλία” κράτησε πολύ για να μας αρέσει) θεωρούμε χρέος προς όλους, να συγκαλέσουμε μια… “διευρυμένη” (όπως την ονομάσαμε) συνέλευση του Δ.Σ του συλλόγου,στην οποία μεταξύ άλλων θα συζητήσουμε και την πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος όποιου/ας το επιθυμεί να ενταχθεί με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες στο επόμενο Δ.Σ του συλλόγου,καθώς σε λίγο καιρό παρέρχεται η ισχύς του υπάρχοντος.

Σας καλούμε λοιπόν επί τούτου στα γραφεία του συλλόγου (Β.Σοφίας 5 στο γήπεδο του Α.Ο.Ξ) την Τετάρτη 23/09/2020 και ώρα 20:00.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Ο Γ.Γραμματέας Ο Πρόεδρος 
 Βασίλειος Παυλικιάνος Δημήτριος Μπαχαρίδης


Δεν υπάρχουν σχόλια