GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Δεν συμμετέχω]

Με ανακοίνωση του το μέλος του  ΔΣ της ΔΕΥΑΞ  Θεοφάνης Παπαδάκης (αντιπολίτευση) δηλώνει ότι δεν θα συμμετέχει στα  ΔΣ της ΔΕΥΑΞ  εφ ό...


Με ανακοίνωση του το μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑΞ Θεοφάνης Παπαδάκης (αντιπολίτευση) δηλώνει ότι δεν θα συμμετέχει στα ΔΣ της ΔΕΥΑΞ εφ όσον αυτά εξακολουθούν με απόφαση του προέδρου Ιπποκράτη Καμαρίδη να γίνονται δια περιφοράς.

Ο λόγος που ο Θ. Παπαδάκης δηλώνει ότι δεν θα συμμετάσχει στις συνεδριάσει είναι ότι θεωρεί πώς ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ υποβαθμίζει τον ρόλο του στην Δημοτική Επιχείρηση.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΞΑΝΘΗΣ
Για ακόμη μία φορά ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ξάνθης επιλέγει να μην επιτρέψει την επιστροφή της λειτουργίας του Δ.Σ. της επιχείρησης στην κανονικότητα, με την ανεξήγητη εμμονή στις δια περιφοράς συνεδριάσεις. Και ενώ το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδριάζει πλέον δια ζώσης, το 11μελές Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Ξάνθης, το οποίο μάλιστα συνεδριάζει μία φορά το μήνα αδυνατεί να συνεδριάσει δια ζώσης εδώ και 6 μήνες!!!!

Αρνούμενος να αποδεχτώ διαδικασίες και λογικές που υποβαθμίζουν τον θεσμικό μου ρόλο,ΔΗΛΩΝΩ ρητά και κατηγορηματικά πως για όσο καιρό το Δ.Σ. της ΔΕΥΑ ΞΑΝΘΗΣ, εμμονικά και χωρίς τεκμηριωμένο λόγο, συνεδριάζει με δια περιφοράς συνεδριάσεις δεν θα συμμετέχω.


Δεν υπάρχουν σχόλια