GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Τρία προϊόντα μακιγιάζ με διττή λειτουργία]

Γνωρίζατε ότι για αρκετά προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποιείτε υπάρχουν και διαφορετικοί τρόποι χρήσης;


Γνωρίζατε ότι για αρκετά προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποιείτε υπάρχουν και διαφορετικοί τρόποι χρήσης;

Μάθετε ποια από αυτά μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο, εξοικονομήστε χρήματα επιλέγοντάς τα για την διττή τους χρήση και απλοποιήστε την συλλογή σας χρησιμοποιώντας λίγα και καλά προϊόντα.

Κονσίλερ
Στην περίπτωση που έχετε ξεμείνει από makeup, το κονσίλερ σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα πολύ επιτυχημένο υποκατάστατο. Απλώστε λίγο κονσίλερ στο πάνω μέρος του χεριού σας και ανακατέψτε το με λίγη ενυδατική κρέμα. Χρησιμοποιήστε ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ ή πινέλο για να το ανακατέψετε και εφαρμόστε το μείγμα όπως θα κάνατε και με το makeup σας.

Μάσκαρα
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την μάσκαρά σας και ως eyeliner με έναν πολύ εύκολο τρόπο. Τοποθετήστε το βουρτσάκι της μάσκαρα στη βάση των βλεφαρίδων σας και αντί να τις βουρτσίσετε προς τα πάνω, μετακινήστε το από την μία πλευρά στην άλλη, όπως θα κάνατε και με το eyeliner. Θα δείτε ότι πολύ εύκολα δημιουργήσατε το εφέ του eyeliner χωρίς στην ουσία να το έχετε χρησιμοποιήσει.

Ενυδατικό χειλιών
Εκτός από το να διατηρεί τα χείλη σας μαλακά και απαλά, το ενυδατικό χειλιών μπορεί, επίσης, να καταπραΰνει την άγρια επιδερμίδα στα χέρια, να αποτρέψει τις φουσκάλες, να χρησιμοποιηθεί ως προστατευτικό γύρω από το πρόσωπο όταν βάφετε τα μαλλιά σας, ακόμη και να σβήσει μουντζούρες από την μάσκαρα στα μάτια σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια