GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Ουζουνίδης : “Ο Παπαδημητρίου θέλει την Ξάνθη στην Σούπερλιγκ – Το Σάββατο αποφασίζουμε”!]

Ο δικηγόρος του Μπίλ Πάπας, Φάνης Ουζουνίδης μίλησε στον FOCUS FM 103,6 για την έγκριση της μεταβίβασης των μετοχών από την ΕΕ Α.


Ο δικηγόρος του Μπίλ Πάπας, Φάνης Ουζουνίδης μίλησε στον FOCUS FM 103,6 για την έγκριση της μεταβίβασης των μετοχών από την ΕΕΑ.

Ο κ. Ουζουνίδης μίλησε για τις ενέργειες της Ξάνθης από εδώ και πέρα ενόψει της εκδίκασης της υπόθεσης της φερόμενης πολυϊδιοκτησίας από την Επιτροπή Εφέσεων, ενώ εξέφρασε την πρόθεση του να παίξει άμεσα η Ξάνθη στην Σούπερλιγκ!

Αναλυτικά όσα είπε στον FOCUS FM 103,6 :
Για την θετική έκβαση της έγκρισης της μεταβιβάσης των μετοχών: «Είχαμε μια στερεότατη και σίγουρα πρόταση. Μετά την κατάθεση των φακέλων, δεν είχα καμία αμφιβολία για το αποτέλεσμα. Επικυρώθηκε από την διαδικασία και όλα τα μέλη της ΕΕΑ, άπαντες. Υπήρξε μια πολύ σωστή και εξετάστηκαν όλες οι λεπτομέρειες. Για το πόθεν έσχες του κ. Παπαδημητρίου, για την χρηματοροή αλλά και για τις μετοχές του κ. Πανόπουλου. Επικυρώθηκε ότι οι μετοχές αυτές ήταν νόμιμα στο κ. Πανόπουλο από την πλευρά της Επιτροπής.

Δεν θα προβώ σε συμπεράσματα, είναι λεπτή η θέση μου. Δεν συμμετείχαμε στην διαδικασία που έτρεξε τους προηγούμενους 10 μήνες, δεν είχα γνώση της δικογραφίας. Αλλά στον χρόνο που πήρα την έγκριση από τον κ .Παπαδημητρίου για την υπόθεση, τότε ήμουν σίγουρος ότι δεν υπήρχε κανένα θέμα με τις μετοχές. Εισηγήθηκα το ότι μπορεί να προχωρήσει χωρίς καμία αμφιβολία. Το μόνο που έμεινε είναι

Επιμελήθηκα το σύνολο της διαδικασίας, ήταν δική μου ευθύνη με την συνεργασία των στελεχών της εταιρείας του κ. Παπαδημητρίου. Τα πρώτα που κοιτάξαμε ήταν η ύπαρξη οφειλών και είναι αυτονόητο ότι δεν υπάρχουν, γιατί αν υπήρχαν δεν θα γινόταν η συμφωνία για την μεταβίβαση των μετοχών. Αν και δεν πρέπει να δημοσιοποιώ στοιχεία, δεν υπάρχει χρέος της Ξάνθης μόνο ένα μικρό ποσό της εποχής του κορονοϊού. Τα έχει ρυθμισμένα όλα ο κ. Πανόπουλος και την Δευτέρα θα κατατεθεί στην ΕΕΑ το νέο μετοχολόγιο.

Επιτρέψτε μου ότι πω να μην θεωρηθεί ως σχολιασμός του κ. Κούγια που είναι και πρόεδρος της Λάρισας. Μπορώ να σας καταθέσω με σαφήνεια τα δεδομένα του νέου μεγαλομετόχου της Ξάνθης. Όταν μιλάμε για ΕΕΑ, γνωρίζετε ότι όλο αυτό που εξελίχθηκε και που σήμερα ανακοινώθηκε με θετικό πρόσημο από πλευράς επιτροπής. Αυτή η επιτροπή έχει υπεραρμοδιότητες. Ελέγχει το σύνολο των οικονομικών δεδομένων μιας μεταβιβάσης και δύναται να ζητήσουν και βοήθεια από το εξωτερικό για να τσεκάρουν το πόσο φερέγγυος είναι ο εκάστοτε επενδυτής.


Δεν υπάρχουν σχόλια