GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Κάλεσμα συμπαράστασης στον κτηνοτρόφο από τις Φέρες που δικάζεται αύριο για ρατσιστική επίθεση]

“Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης να παρευρεθούν αύριο, Παρασκευή 18...


“Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης να παρευρεθούν αύριο, Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 στης 11:30 έξω από τα δικαστήρια Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να δηλώσουμε όλοι μαζί τη δυναμική και μαζική μας συμπαράσταση στον νεαρό κτηνοτρόφο μας που κατηγορήθηκε άδικα και δικάζεται για ρατσιστική επίθεση.

Ο τιτάνιος αγώνας που έδωσε ο λαός του Έβρου τον Μάρτιο, προκειμένου να συμβάλλει καθοριστικά στη διαφύλαξη της εθνικής ακεραιότητας των συνόρων μας δεν μπορεί να ποινικοποιείται.

Ας προσέλθουμε όλοι μαζικά αύριο, για να διατρανώσουμε τη συμπαράστασή μας στον άδικα κατηγορούμενο συνάδερφό μας”.

Επίσης “η Ένωση Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Φερών στέκεται αλληλέγγυα στην περιπέτεια που καλείται να περάσει ο συμπολίτης μας κτηνοτρόφος της Δημοτικής Ενότητας Φερών, εξαιτίας του περιστατικού που θέλησε να προστατεύσει την σωματική του ακεραιότητα, από την επίθεση των Τούρκων που εισήλθαν παράνομα στη χώρα μας.

Η παρουσία αυτών των ανθρώπων στα σύνορα (κτηνοτρόφοι, αλιείς, αγρότες, κυνηγοί) σε συνεργασία και με τις τοπικές αρχές, όπως έκανε και ο συγκεκριμένος πολίτης όλα αυτά τα χρόνια προστατεύουν την περιοχή μας από κακόβουλες ενέργειες όπως αυτές των 8 Τούρκων.

Πιστεύουμε ότι η Πολιτεία θα εκτιμήσει την ιδιαιτερότητα της περιοχής, την στάση, την προσφορά και την συνεισφορά των πολιτών αυτής της περιοχής και θα απαλλάξει τον κτηνοτρόφο συμπολίτη μας από οποιαδήποτε κατηγορία”.


Δεν υπάρχουν σχόλια