GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Οι καταλήψεις στα σχολεια και οι "εκδρομές' στα...καφέ!]

ΜΕ..ΚΑΔΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΞΑΝΘΗΣ ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ!


ΜΕ..ΚΑΔΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΞΑΝΘΗΣ
ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ!

Ακόμη δεν καταλάβαμε γιατί έγιναν οι καταλήψεις που έγιναν σε σχολεία της Ξάνθης την περασμένη Δευτέρα, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί μάλιστα κι ένας μαθητής με covid-19.
Ωστόσο όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος! Καθότι για τις καταλήψεις των σχολείων της Θεσσαλονίκης, υπήρξε παρέμβαση της Εισαγγελέων της Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα παραγγελία να σχηματιστεί δικογραφία για διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας παρήγγειλε, από την αστυνομία, η εισαγγελέας ανηλίκων Δήμητρα Τσιαρδακλή για τα σχολεία που τελούν υπό κατάληψη στο νομό Θεσσαλονίκης.
Η παραγγελία εστάλη προς τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης με παράλληλη κοινοποίηση προς τα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα.
Σύμφωνα με την ίδια παραγγελία, όπου διαπιστωθεί ότι υπάρχει συμμετοχή ενηλίκων σε κατάληψη σχολείου θα εφαρμοστεί η αυτόφωρη διαδικασία για το ίδιο αδίκημα.
-Αυτά βέβαια για τις καταλήψεις των σχολείων στη Θεσσαλονίκη, γιατί στη Ξάνθη χθες οι καταλήψεις συνεχίστηκαν κανονικά μολονότι στο 1ο Γυμνάσιο η πλειοψηφία των μαθητών ήθελαν να μπουν κανονικά στο σχολείο και παρενέβη η Αστυνομία χωρίς όμως να κάνει καμία σύλληψη.
-Και τι έγινε τελικά; Η κατάληψη συνεχίστηκε κανονικά με τους μαθητές που ήταν υπέρ της κατάληψης να έχουν κλείσει την είσοδο με...»κάδο»!! Δείτε την φωτογραφία από την κατάληψη στο 1Ο Γυμνάσιο Ξάνθης και πως...έκλεισαν οι καταληψίες την είσοδο και τα σχόλια για σας!



Δεν υπάρχουν σχόλια