GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Ξάνθης: Φτάνει πια ο εμπαιγμός, κάποιοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους]

Σε ανακοίνωση της το Σωματείου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης αναφέρει:

Σε ανακοίνωση της το Σωματείου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης αναφέρει:

Εδώ και έξι μήνες όλοι οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο μας ζήσαμε την πανδημία, αγωνιστήκαμε και αγωνιζόμαστε με υψηλό αίσθημα ευθύνης, πολλές φορές πάνω από τις δυνάμεις μας και τις αντοχές μας.

Σαν νομός και σαν νοσοκομείο δεχτήκαμε από τον πρώτο καιρό ένα πολύ βαρύ επιδημιολογικό φορτίο με πολλά καθημερινά κρούσματα, όταν στην υπόλοιπη Ελλάδα αυτά ήταν ελάχιστα. Ζητούσαμε επιτακτικά και εμείς ως εργαζόμενοι και οι τοπικοί φορείς του νομού, μοριακό αναλυτή PCR για να έχουμε γρήγορα αποτελέσματα και παράλληλα να εξυπηρετούνται και οι ευπαθείς ομάδες όπως οι καρκινοπαθείς, αλλά και να πραγματοποιούνται προγραμματισμένα χειρουργεία των οποίων οι λίστες αναμονής είναι πολύ μεγάλες”.

Στις 24 Ιουλίου μετά και από πιέσεις της ΠΟΕΔΗΝ και την παρουσία του προέδρου της στο νοσοκομείο μας, πήραμε τον πολυπόθητο αναλυτική από το “Ιπποκράτειο” νοσοκομείο, ο οποίος όμως ήταν δανεικός και -όπως ήταν αναμενόμενο- με την έξαρση των κρουσμάτων στην περιοχή επιστράφηκε και έτσι αποδείχθηκε άνθρακας ο θησαυρός.

Σε συνάντηση που είχε το σωματείο τις προηγούμενες ημέρες με τη διοικήτρια του νοσοκομείου, είχαμε τη διαβεβαίωση ότι στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα προμηθευτούμε ημιαυτόματο αναλυτή PCR, στη συνέχεια έναν αναλυτή rapid PCR και σε περίπου τρεις μήνες αυτόματο μηχάνημα PCR. Δηλαδή, παρά τα όσα δεινά έχουμε περάσει ως τώρα ως νομός, ως εργαζόμενοι, ως ασθενείς, τον αναλυτή που θα έπρεπε να έχουμε προμηθευτεί τον Απρίλιο θα τον προμηθευτούμε τον Νοέμβριο.

Φτάνει πια ο εμπαιγμός, κάποιοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. 
Σαν εργαζόμενοι, περιμένοντας το δεύτερο κύμα πανδημίας, θα συνεχίσουμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή διεκδικώντας επιπλέον προσωπικό και μεγάλη επάρκεια σε μέσα ατομικής προστασίας, έτσι ώστε να υπάρχει πλήρης ασφάλεια και προστασία των εργαζομένων.


Δεν υπάρχουν σχόλια