GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Αυτοκίνητο ανατράπηκε σε δρόμο της Αλεξανδρούπολης]

Ένα ατύχημα από αυτά που βλέπεις και αναρωτιέσαι πως μπορεί να έγινε αφού θα μπορούσε να είναι πλάνο από κινηματογραφική ταινία, συνέβη ...

Ένα ατύχημα από αυτά που βλέπεις και αναρωτιέσαι πως μπορεί να έγινε αφού θα μπορούσε να είναι πλάνο από κινηματογραφική ταινία, συνέβη λίγο πριν τις 7 το πρωί της Πέμπτης στην Αλεξανδρούπολη.
Πιο συγκεκριμένα ένα ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητο ανατράπηκε στην αρχή της οδού Καπποδιστρίου, όταν ο οδηγός του μη υπολογίζοντας σωστά τον μεγάλο όγκο του αυτοκινήτου σε σχέση με τη στενότητα του δρόμου, προσέκρουσε στο κράσπεδο του πεζοδρομίου που λειτούργησε σαν ράμπα.

Το αυτοκίνητο τινάχτηκε απότομα και βρέθηκε στο πλάι από την πλευρά του οδηγού. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανένας από τους επιβαίνοντες μια και η ταχύτητα προφανώς ήταν πολύ μικρή σε έναν τέτοιο στενό δρόμο, ενώ δεν προκλήθηκαν ζημιές και στα παρακείμενα σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Η Τροχαία Αλεξανδρούπολης έφτασε άμεσα στο σημείο για να διευκολύνει την κυκλοφορία, μια και ο δρόμος έκλεισε μέχρι να απομακρυνθεί το αυτοκίνητο.








Δεν υπάρχουν σχόλια