GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Συναντήσεις Κελέτση με φορείς ενόψει της λειτουργίας της διακομματικής επιτροπής για τη Θράκη]

Σειρά συναντήσεων εργασίας, με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων του Έβρου, ξεκίνησε ο Βουλευτής Σταύρος Κελέτσης, ενόψει των εργασιών κα...


Σειρά συναντήσεων εργασίας, με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων του Έβρου, ξεκίνησε ο Βουλευτής Σταύρος Κελέτσης, ενόψει των εργασιών και της διαβούλευσης που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο λειτουργίας της διακομματικής κοινοβουλευτικής Επιτροπής για την ανάπτυξη της Θράκης.

Ο σκοπός των συναντήσεων είναι ο Βουλευτής να ενημερωθεί και να ανταλλάξει απόψεις για τα προβλήματα που απασχολούν τις κοινωνικές και οικονομικές ομάδες του νομού, μέσω των θεσμικών οργάνων τους, ώστε ο ίδιος να καταθέσει μια συγκροτημένη και ολοκληρωμένη πρόταση για την ανάπτυξη του Έβρου, στο πλαίσιο των εργασιών της διακομματικής Επιτροπής που έχει συσταθεί.

Έτσι ο Βουλευτής συναντήθηκε αρχικά με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλο Τοψίδη, με την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης Βίβιαν Κουρμπανιάν και με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Διδυμοτείχου, Δημήτρη Παπακωνσταντίνου.

Οι επαφές του Σταύρου Κελέτση με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων, επαγγελματιών και Συλλόγων θα συνεχιστούν.




Δεν υπάρχουν σχόλια