GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Ακυρώθηκε η επίσκεψη Μητσοτάκη σε Αλεξανδρούπολη και Σαμοθράκη]

Δεν θα πραγματοποιηθεί όπως φαίνεται η επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αλεξανδρούπολη το ερχόμενο Σάββατο με αφορμή ...


Δεν θα πραγματοποιηθεί όπως φαίνεται η επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αλεξανδρούπολη το ερχόμενο Σάββατο με αφορμή την ορκωμοσία του γιου του και εν συνεχεία στη Σαμοθράκη, οι αρχές της οποίας ήδη οργανώνονταν.

Στην σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κο έτσι αναφέρθηκαν τα εξής σχετικά με το επικείμενο πρόγραμμα:

«Την Πέμπτη, ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί στις Βρυξέλλες για την έκτακτη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που θα διεξαχθεί το διήμερο 24-25 Σεπτεμβρίου 2020.

Τέλος, σας ενημερώνω ότι ο Πρωθυπουργός δεν θα μεταβεί το Σάββατο στην Αλεξανδρούπολη, όπως είχε αρχικά σχεδιαστεί, με αφορμή την ορκωμοσία του γιού του που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία. Σημειώνεται ότι, στο πλαίσιο του περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού αποφασίστηκε η ορκωμοσία των νέων κληρωτών να πραγματοποιείται χωρίς προσκεκλημένους».


Δεν υπάρχουν σχόλια