GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Οι Τούρκοι απαιτούν να τους παραδώσουμε 9 κατοικημένα νησιά μας – Μεταξύ αυτών Σαμοθράκη, Θάσο και Λήμνος]

Την ώρα που Έλληνες, Ευρωπαίοι και Αμερικανοί αναλύουν θεωρίες αποκλιμάκωσης από πλευράς της Τουρκίας, οι Τούρκοι φτάνουν στο έσχατο σ...


Την ώρα που Έλληνες, Ευρωπαίοι και Αμερικανοί αναλύουν θεωρίες αποκλιμάκωσης από πλευράς της Τουρκίας, οι Τούρκοι φτάνουν στο έσχατο σημείο πρόκλησης, απαιτώντας την εκκένωση και την παράδοση 9 κατοικημένων νησιών!

Συγκεκριμένα κάνουν λόγο για τουρκικά νησιά που κατέχονται παράνομα από την Ελλάδα και αναφέρονται συγκεκριμένα στα εξής: Θάσος, Σαμοθράκη, Λήμνος, Λέσβος, Χίος, Σάμος, Ικαρία, Ψαρά και Άγιος Ευστράτιος!

Μιλάμε λοιπόν και κατοικημένα νησιά και όχι βραχονησίδες όπως συνήθιζαν να αμφισβητούν μέχρι σήμερα οι τούρκοι. Οι προθέσεις τους μάλιστα φάνηκαν από την τελευταία antiNAVTEX πρόκληση που εξέδωσαν, υποστηρίζοντας ότι ο ελληνικός στρατός δεν έχει δικαίωμα να βρίσκεται στην Χίο!

Το νέο χτύπημα που απογειώνει την τουρκική επιθετικότητα, έγινε με άρθρο του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου εθνικής άμυνας της Τουρκίας Ουμίτ Γιαλίμ, στην εφημερίδα Γενί Σαφάκ. Την αλίευσαν τα Τουρκικά Νέα


Δεν υπάρχουν σχόλια