GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Αυτά είναι τα 3 ψυχολογικά τρικ για να πείθεις όποιον θες]

Η ψυχολογία είναι το παν στις σχέσεις των ανθρώπων είτε αυτές είναι προσωπικές είτε επαγγελματικές. Και μπορεί να σε κάνει να πετύχεις...


Η ψυχολογία είναι το παν στις σχέσεις των ανθρώπων είτε αυτές είναι προσωπικές είτε επαγγελματικές. Και μπορεί να σε κάνει να πετύχεις πολλά περισσότερα απ’ ό,τι φαντάζεσαι
Για παράδειγμα, σύμφωνα με το αμερικανικό inc.com υπάρχει η τέχνη της πειθούς η οποία αν βασιστεί σε 3 ψυχολογικά τρικ μπορεί να σε κάνει να πείσεις ακόμη και τον πιο δύσκολο άνθρωπο για να πουλήσεις για παράδειγμα ένα προϊόν ή μια υπηρεσία.

Δες τα τρία τρικ που θα σε βοηθήσουν…

Η συμπάθεια
Αν κάνεις κάποιον να σε συμπαθήσει τότε μπορείς να του πουλήσεις τα πάντα. Δεν είναι τυχαίο ότι οι επιχειρήσεις θέλουν να είναι συμπαθείς στο κοινό τους εφαρμόζοντας διάφορες πρακτικές. Προσπάθησε, λοιπόν, να γίνεσαι πρώτα φίλος και μετά επαγγελματίας.

Η εμπιστοσύνη
Κέρδισε την εμπιστοσύνη του πελάτη και όλα θα κυλήσουν πιο εύκολα στην πώλησή σου. Θα πρέπει να εφαρμόσεις δύο τακτικές. Αφενός να δείξεις ότι γνωρίζεις πολύ καλά το αντικείμενό σου, αφετέρου να έχεις μικρά αποδεικτικά στοιχεία γι’ αυτό.

Η λύση
Να έχεις δύο πράγματα στο μυαλό σου. Οι άνθρωποι δεν αγοράσουν προϊόντα αλλά λύσεις. Άρα από σένα θέλουν να τους δώσεις λύση στο πρόβλημα ή στην επιθυμία τους. Κάθε λύση που τους προσφέρεις είναι και μια πώληση.


Δεν υπάρχουν σχόλια