GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί οι οποίοι μετέφεραν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο πάνω από 31 κιλά ακατέργαστης κάνναβης στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης]

Συνελήφθησαν την (04-09-2020) το μεσημέρι, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικ...


Συνελήφθησαν την (04-09-2020) το μεσημέρι, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης δύο αλλοδαποί (άνδρας – γυναίκα), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων που αφορούσαν στη μεταφορά μεγάλης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης στην περιοχή του Έβρου, με σκοπό την εξαγωγή τους στην Τουρκία, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν οργανωμένη επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντόπισαν τους δύο δράστες να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, με το οποίο κατευθύνονταν προς τον Έβρο και να μεταφέρουν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.


Συγκεκριμένα, κατά την έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, εντόπισαν στο χώρο αποσκευών του οχήματος (30) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (31) κιλών και (155) γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, και δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.


Δεν υπάρχουν σχόλια