GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Φόβος και τρόμος. Άγρια καταδίωξη στους δρόμους της Ξάνθης. 3 Δροσερίτες λήστεψαν πεζή, συνέλαβαν μόνο τον ένα!]

Έχει χαθεί ο έλεγχος δυστυχώς με το Δροσερό, η εγκληματικότητα του οποίου  ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ  όλη την τοπική κοινωνία.... πλην του Δήμάρχο...


Έχει χαθεί ο έλεγχος δυστυχώς με το Δροσερό, η εγκληματικότητα του οποίου ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ όλη την τοπική κοινωνία....πλην του Δήμάρχου Τσέπελη βέβαια! Γιατί στους Δροσερίτες οφείλει σε μεγάλο βαθμό και την εκλογή του!

Τρείς άγνωστοι Δροσερίτες, επιτέθηκαν σε νεαρή κοπέλα που κατέβαινε από το αυτοκίνητό της και αυτοί παραμόνευαν και της άρπαξαν βίαια «πετώντας» την μέσα στο δρόμο και στη συνέχεια προσπάθησαν να διαφύγουν με το αυτοκίνητό τους κάνοντας διάφορους ελιγμούς στα «σακαράκα» της πόλης, με αποτέλεσμα επάνω στον πανικό τους να πέσουν σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και να προκαλέσουν νέες ζημιές, μέχρι να... ντελαπάρουν και να συληφθεί ο ένας εκ των τριών δραστών, αφού οι άλλοι έσπευσαν να εξαφανιστούν.

-Τι αναφέρει το Αστυνομικό δελτίο για το συμβάν:
«Συνελήφθη την Κυριακή (30-8-2020) το βράδυ, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για ληστεία. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει ακόμη δύο άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς του, οι οποίοι αναζητούνται.

Αναλυτικότερα, την Κυριακή το βράδυ στην Ξάνθη, οι τρεις δράστες κινούμενοι με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο προσέγγισαν μία ημεδαπή και ο ένας από αυτούς, αφού αποβιβάστηκε από το όχημα, με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε από την κατοχή της μία τσάντα, που περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο, χρηματικό ποσό και διάφορα έγγραφα.

Ακολούθως, στην προσπάθεια διαφυγής των δραστών με το παραπάνω όχημα, προσέκρουσαν σε σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ενώ στη συνέχεια το όχημα τους ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε κράσπεδο πεζοδρομίου.

Άμεσα οι δύο από τους δράστες τράπηκαν πεζή σε φυγή και αναζητούνται, ενώ ο τρίτος, ο οποίος τραυματίσθηκε, συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς.
Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των υπολοίπων δραστών».


Δεν υπάρχουν σχόλια