GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[ΑΟ ΞΑΝΘΗ – ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ 3-3]

Με έξι γκολ και την φιλική ισοπαλία 3-3, ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (26/9) στο γήπεδο του ΑΟΞ. Η Ξαν...


Με έξι γκολ και την φιλική ισοπαλία 3-3, ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (26/9) στο γήπεδο του ΑΟΞ. Η Ξανθιώτικη ομάδα φιλοξένησε τον ΑΟ Καβάλας σε μία αναμέτρηση όπου οι προπονητές είδαν την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών τους. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-1 και ήταν αυτοί που διαμόρφωσαν το τελικό 3-3, ενώ νωρίτερα, οι παίκτες του Τόνι Πόποβιτς είχαν ανατρέψει το άνοιγμα του σκορ από τον Κοκκόλη στο 10′, με τους Θυμιάνη Κ. (20′) – Παπάζογλου Θ. (πέναλτι 43′). Στο β’ μέρος ο Βαλαβανόπουλος έκανε το 2-2 με τον Σουλεϊμάν Οκάν να δίνει το προβάδισμα στον ΑΟΞ προσωρινά (3-2) πριν διαμορφωθεί το τελικό σκορ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης (Χρυσέλης – Εμίν Κεχαγιά).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Πόποβιτς): Σταθάκης, Παπάζογλου Τ., Τσαμούρης, Στάθης, Παντελιάδης, Τεσίγια, Θυμιάνης, Φασίδης, Σιατραβάνης, Πολέτο, Παπάζογλου Θ. Έπαιξαν στο β’ μέρος και οι: Βέλιτς, Βαλμάς, Λεωντσάκος, Ισαακίδης, Χαλήλ Ιμπράμ, Αλή, Φάκης, Τσιτσεκίδης και Σουλεϊμάν.

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ (Ανυφαντάκης): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Γιαλαμούδης, Στίκας, Παντεκίδης, Γαβριηλίδης, Βαλαβανόπουλος, Θωμαΐδης, Κόλλας, Ορφανίδης, Κόκκορης.







Δεν υπάρχουν σχόλια