GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Διαγωνισμός φωτογραφίας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2020 με θέμα: Φωτογραφίζοντας «Εν Κινήσει»]

Στο πλαίσιο των δράσεων που οργανώνει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, διοργανώνει Διαδικτυακό Φωτογρ...


Στο πλαίσιο των δράσεων που οργανώνει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, διοργανώνει Διαδικτυακό Φωτογραφικό Διαγωνισμό μέσω Facebook. Το θέμα του διαδικτυακού διαγωνισμού φωτογραφίας είναι: Φωτογραφίζοντας «Εν Κινήσει». Για την επίτευξη του παραπάνω σκοπού καλούνται οι πολίτες να διαγωνιστούν φωτογραφίζοντας εναλλακτικούς τρόπους κινητικότητας όπως: βάδισμα, ποδηλασία, ηλεκτρικά πατίνια κ.α.
Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε όσους πολίτες είναι άνω των 18 ετών, ενώ απαραίτητα εφόδια για τη συμμετοχή σε αυτόν το διαγωνισμό είναι η φωτογραφική τους μηχανή ή το κινητό, η αγάπη για τη φωτογραφία και πολλή φαντασία.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι η συμμετοχή των πολιτών μέσω της ενασχόλησης με την τέχνη της φωτογραφίας, η προβολή των εναλλακτικών μεθόδων κινητικότητας και η προώθηση εναλλακτικών τρόπων ζωής σε αστικές περιοχές. Στόχος του διαγωνισμού είναι να δώσει την ευκαιρία στους πολίτες να ανακαλύψουν τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και τις ομορφιές που αυτός προσφέρει καθώς και τις εναλλακτικές μεθόδους κινητικότητας.

Περιοχή λήψης φωτογραφικού υλικού είναι αποκλειστικά τα όρια του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Ως έγκυρος χρόνος λήψης της φωτογραφίας είναι το χρονικό διάστημα: από 16 Σεπτεμβρίου 2020 έως 22 Σεπτεμβρίου 2020.

Δικαίωμα συμμετοχής και προθεσμίες
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι οι πολίτες ηλικίας άνω των 18 ετών (απαιτείται συμπλήρωση αίτησης-υπεύθυνης δήλωσης, υπόδειγμα της οποίας υπάρχει στο www.alexpolis.gr).

Κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα συμμετοχής με μία μόνο φωτογραφία με υποχρέωση να την αποστείλει στον Δήμο Αλεξανδρούπολης σε ηλεκτρονική μορφή .jpg στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου gtip@alexpolis.gr ή σε δίσκους DVD και CD ή σε USB STICK. Οι φωτογραφίες των διαγωνιζόμενων θα αξιολογηθούν από το κοινό μέσω ψηφοφορίας (facebook).

Όλα τα αρχεία που θα υποβληθούν μέχρι την προαναφερόμενη ημερομηνία, θα ανέβουν στη επίσημη σελίδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης στο Facebook https://www.facebook.com/municipality.alexandroupolis στο άλμπουμ με ονομασία «Διαγωνισμός Φωτογραφίας ΕΕΚ2020» όπου και θα μπορούν οι επισκέπτες της σελίδας να «ψηφήσουν» την αγαπημένη τους φωτογραφία, κάνοντας like στη σελίδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης και στην αντίστοιχη φωτογραφία ή κάνοντας share, για να ψηφίσουν και οι δικοί τους φίλοι, χρησιμοποιώντας τα hashtags: #EMW2020AXD #EuropeanMobilityWeek.

Η ηλεκτρονική ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 23 έως και τις 25 Σεπτεμβρίου 2020.
Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής στο www.alexpolis.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια