GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[13 οι ασθενείς με κορονοϊό που νοσηλεύονται σήμερα στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης]

Μία 80χρονη γυναίκα από τη Δράμα προστέθηκε εχθές (06/09) στους ασθενείς με κορωνοϊό που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο αναφοράς της Αλε...


Μία 80χρονη γυναίκα από τη Δράμα προστέθηκε εχθές (06/09) στους ασθενείς με κορωνοϊό που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο αναφοράς της Αλεξανδρούπολης.

Η νέα αυτή εισαγωγή είναι η μόνη μεταβολή στον αριθμό των νοσηλευομένων με covid-19 που σημειώθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Είχαν προηγηθεί, στη διάρκεια της περασμένης Παρασκευής, οι εισαγωγές ενός 38χρονου από την Αλεξανδρούπολη και ενός 85χρονου από την Αμφίπολη Σερρών, που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο της Δράμας και διακομίστηκε στο νοσοκομείο αναφοράς όταν διαπιστώθηκε ότι ήταν θετικός στον κορωνοϊό.

Την ίδια ημέρα (04/09) είχαν δοθεί και τρία ακόμα εξιτήρια, σε έναν 40χρονο Σύριο πρόσφυγα και στην 35χρονη αδερφή του, καθώς και σε έναν 34χρονο συμπατριώτη τους, ο οποίος, ωστόσο, μεταφέρθηκε σε άλλη κλινική του νοσοκομείου, για τα ορθοπεδικά του τραύματα.

Σήμερα (07/09) στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης νοσηλεύονται 13 ασθενείς, εκ των οποίων οι έξι (6) στη Μονάδα Covid-19, τέσσερις στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων και τρεις (3) στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Χρυσούλα Σαμουρίδου


Δεν υπάρχουν σχόλια