GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Απίστευτα ψεύδη απο ΜΜΕ της Τουρκίας! Eρντογάν: ''Έλληνες βεβήλωσαν τα νεκροταφεία μας με όπλα''!]

Απίστευα ψεύδη απο ΜΜΕ της Τουρκίας & μειονοτικούς δημοσιογράφους του Τουρκικού προξενείου!


Απίστευα ψεύδη απο ΜΜΕ της Τουρκίας & μειονοτικούς δημοσιογράφους του Τουρκικού προξενείου!

Σε δηλώσεις που προβληματίζουν προχώρησε πριν λίγο ο Ρ. Τ. Ερντογάν. Όπως σας ανέφερε πρώτο το Πενταπόσταγμα νωρίτερα, ο Τούρκος διαμήνυσε επίσης πως το Oruc Reis θα συνεχίσει τις εργασίες του στην Ανατολική Μεσόγειο έως τις 23 Αυγούστου. Επίσης, αναφέρθηκε και στη συνομιλία που είχε ο ίδιος με την Άνγκελα Μέρκελ, αλλά και τη συνομιλία που είχε ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη Γερμανίδα Καγκελάριο.

Η δήλωση: «Δε μπορούν να συνεχιστούν οι παρενοχλήσεις. Αν συνεχιστούν θα απαντήσουμε με πολλαπλάσιο τρόπο. Το Oruc Reis θα συνεχίσει τις έρευνες μέχρι 23 Αυγούστου. Με τη Μέρκελ μιλήσαμε και μου ζήτησε να ρίξουμε τους τόνους. Συμφωνήσαμε να δείξουμε καλή διάθεση. Ελπίζω να συμφώνησε το ίδιο και με την Μητσοτάκη, με τον οποίο μίλησε.»

Η δήλωση Ερντογάν για την Δυτική Θράκη
Μεγάλη προβοκάτσια στη Θράκη επιχειρεί ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Σε δηλώσεις του έξω από τζαμί, μετά την προσευχή της Παρασκευής, υποστήριξε ότι τάφοι ντόπιων “Τούρκων” στη Δυτική Θράκη δέχτηκαν επίθεση. Σε ποιο ψευδές γεγονός αναφέρεται ο Τούρκος πρόεδρος;

Το πρωί της Παρασκευής η ερντογανική εφημερίδα «Yeni Safak» υποστήριξε ότι η κυβέρνηση της Αθήνας ξεκίνησε να «στοχοποιεί» την «τουρκική μειονότητα» στη Δυτική Θράκη.
«Μετά το κλείσιμο 8 (μειονοτικών) σχολείων», γράφει η «Yeni Safak», «Έλληνες κομάντος (φωτογραφία) πραγματοποίησαν πλήρως εξοπλισμένη άσκηση στο χωριό “Gökçepınar” (σ.σ. δηλαδή στη Γλαύκη) της Ξάνθης».

«Οι Έλληνες βεβήλωσαν τα νεκροταφεία των συγγενών μας στη Δυτική Θράκη με όπλα. Δεν είναι καθόλου θετικά σήματα αυτά. Δεν θα αφήσουμε κανέναν μόνο του. Θα κάνουμε ό, τι είναι απαραίτητο, όταν έρθει η ώρα, θα κάνουμε ό, τι είναι απαραίτητο. Επιτρέψτε μου να το πω ξεκάθαρα», δήλωσε ο Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρόεδρος, υιοθετώντας πλήρως το δημοσίευμα της «Yeni Safak», δήλωσε ότι Έλληνες στρατιώτες επιτέθηκαν σε μουσουλμανικό νεκροταφείο στη Δυτ. Θράκη, με πυρά, και προανήγγειλε «επέμβαση» σε ελληνικό έδαφος.

Τι αναφέρουν ΜΜΕ της Τουρκίας & της θρησκευτικής μειονότητας στη Θράκη

Μόλις Έλληνες κομάντο πλήρως εξοπλισμένοι με όπλα έκαναν την εκπαίδευση τους στο χωριό Γλαύκη της Ξάνθης, αμέσως τέθηκε από εκείνη την στιγμή σε εφαρμογή ένας ολόκληρος μηχανισμός κατασυκοφάντησης της Ελλάδος, με το θέμα να φτάνει στα τουρκικά ΜΜΕ τα οποία πραγματικά ‘έδωσαν “ρεσιτάλ” προπαγάνδας.
Μειονοτικά ΜΜΕ όμως ανέφεραν ακόμα πιο προκλητικά πράγματα μιλώντας περί "παρουσίας Ελλήνων στρατιωτών που δήθεν ήρθαν ξαφνικά στο χωριό Γλαύκη, πλήρως εξοπλισμένοι με όπλα και περιπλανήθηκαν στους δρόμους, κάνοντας τους “χωρικούς” νευρικούς".
Μάλιστα αναφέρθηκε ότι “κάτοικοι” της περιοχής δήλωσαν ότι Έλληνες στρατιώτες επισκεπτόντουσαν το χωριό και τα προηγούμενα χρόνια, αλλά για πρώτη φορά πέρασαν από το χωριό πλήρως εξοπλισμένοι, (εννοεί με όπλα τσα χέρια).
Υπενθυμίζουμε ότι επρόκειτο για στρατιωτική άσκηση για την οποία είχαν ειδοποιηθεί λογικά όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες, ενώ η άσκηση αυτή, δεν φέρεται να διατάραξε την κοινωνική ζωή κανενός πολίτη στο χωριό αυτό ή οπουδήποτε αλλού.
Στην συνέχεια είχαμε την δήλωση, που υπογράφηκε από τον Πρόεδρο της ABTTF Halit Habipoğlu σε τουρκική εφημερίδα και περιελάμβανε τις ακόλουθες δηλώσεις:
«Σε ποια χώρα οι στρατιωτικές μονάδες μπορούν να βγουν στους δρόμους σε έναν οικισμό όπου ζουν πολίτες και να εκπαιδεύονται με όπλα;

Επιπλέον, αυτό είναι ένα ''τουρκικό'' χωριό. Σε αυτήν την περίοδο που ανησυχούμε για την πιθανότητα η πολιτική ένταση μεταξύ της πατρίδας μας και της χώρας μας στην Ανατολική Μεσόγειο να μετατραπεί σε καυτή σύγκρουση, η χώρα μας στέλνει τους στρατιώτες της στους δρόμους σε αυτά τα εδάφη όπου έχουμε ζήσει για αιώνες. Ποιός θέλει να δώσει μήνυμα;

Εδώ δεν είναι η πατρίδα μας; Είμαστε πολίτες αυτής της χώρας. Οι διμερείς σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας έχουν κατέλθει σε μια περίοδο στρατιωτικής διένεξης που δεν ήταν τόσο παράλογη για να τρομάξει την ''τουρκική κοινωνία της Δυτικής Θράκης''.

Η δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα θεσπίστηκαν βάσει των νόμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έτσι το να ζεις αυτά τα πράγματα σε μια χώρα είναι πολύ τρομακτικό”, κατέληξε ο ίδιος.
Καταρχήν στην Ελλάδα έχουμε πραγματική δημοκρατία ειδικά σε σχέση με την κατάσταση στην σημερινή Τουρκία που βασιλεύει το καθεστώς Ερντογάν που όλα "τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει" που λέει και απλός λαός.

Κανείς δεν απειλεί κανέναν, αλλά πρόκειται σαφώς και υπερβολικές κορώνες κατά της παρουσίας ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων από κάποιους “θερμόαιμους” που ακούν με ευλάβεια μόνο ότι αναφέρει η Άγκυρα και ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν.

Στην Ελλάδα δεν ενοχλήθηκε ποτέ η μουσουλμανική αδελφότητα και ούτε πρόκειται αυτό να γίνει, με τον τρόπο που έδρασε για παράδειγμα το επίσημο τουρκικό κράτος στους Έλληνες της Κων/πολης που δέχθηκαν σκληρούς διωγμούς και διώξεις εδώ και δεκαετίες.

Τα υπόλοιπα αφορούν κατανάλωση για τον τουρκικό τύπο που αναζητά απλά αφορμή για να κατηγορήσει την Ελλάδα λόγω της σταθερής και αταλάντευτης στάσης των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων στην Α.Μεσόγειο και τίποτε άλλο.


Δεν υπάρχουν σχόλια