GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Ο πιο εύκολος τρόπος να «εξαφανίσετε» τον λεκέ από το παγωτό στα ρούχα]

Τα παγωτά αποτελούν την αγαπημένη συνήθεια των παιδιών το καλοκαίρι, όμως οι λεκέδες που μπορεί να δημιουργηθούν είναι ο χειρότερος εφ...


Τα παγωτά αποτελούν την αγαπημένη συνήθεια των παιδιών το καλοκαίρι, όμως οι λεκέδες που μπορεί να δημιουργηθούν είναι ο χειρότερος εφιάλτης για μία νοικοκυρά και εδώ σας παρουσιάζουμε τον πιο εύκολο τρόπο για να πείτε «αντίο» στα βρώμικα ρούχα.
Γι’ αυτό και κάθε φορά που το αγοράζουμε το τρώμε με τέτοια ταχύτητα και λαχτάρα, που τα ατυχήματα δε λείπουν. Πόσες φορές δε σου έχει τύχει να πάρεις παγωτό και από απροσεξία και μεγάλη επιθυμία η μισή μπάλα να καταλήξει πάνω στα ρούχα σου;! Ρητορική είναι η ερώτηση. Σε όλες μας έχει συμβεί πολλές φορές και η δεύτερη σκέψη μας (η πρώτη είναι πώς θα φάμε το υπόλοιπο παγωτό που μας έμεινε) είναι πώς θα καθαρίσουμε αυτόν τον λεκέ.

Αν ο λεκές είναι φρέσκος, ανακάτεψε δύο φλυτζάνια αλάτι με δύο φλυτζάνια χλιαρό νερό και βούτηξε μέσα στο διάλυμα το ρούχο σου. Άσε το για τριάντα λεπτά μέχρι να δεις ότι ο λεκές εξαφανίζεται.

Μια ακόμη επιλογή που έχεις είναι να βάλεις το ρούχο μέσα σε μία λεκάνη που θα έχεις γεμίσει με κρύο νερό και λίγη ποσότητα απορρυπαντικού πιάτων. Αν χρειαστεί, μπορείς λίγο να τρίψεις το ρούχο, για να εξαφανιστεί πλήρως ο λεκές και έτσι να μοιάζει σαν καινούριο.


Δεν υπάρχουν σχόλια