GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Η δικηγόρος της Αλεξανδρούπολης Στυλιανή Χαραλαμπίδου υποψήφια στις εκλογές της Ένωσης Ποινικολόγων και μαχόμενων δικηγόρων “Δικηγόροι χωρίς σύνορα”]

Αγαπητοί συνάδελφοι,


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η πρόσκληση του αξιοτίμου συναδέλφου Γιάννη Γλύκα να συμμετάσχω στις επερχόμενες εκλογές για την ανάδειξη των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων, την οποία απεδέχθην ευχαρίστως και δηλώνω δια της παρούσης ότι θα είμαι υποψήφια. Στηρίζω την αξιόλογη και ατέρμονη προσπάθεια των αγωνιστών Γιάννη Γλύκα και Βασιλείου Ταουξή, διακρινόμενοι για την υπερδραστηριότητά τους στην μάχιμη ποινική δικηγορία.
Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, τόλμης, αποφασιστικότητας, διάθεσης εθελοντισμού, αλληλεγύης και συνεργασίας, επιστρατεύω τον εαυτό μου και δεσμεύομαι να συμβάλλω δια της Ενώσεως στην εξύψωση του δικανικού λόγου και την βελτίωση του δικανικού βήματος, στους επίκαιρους αγώνες, για την βελτίωση του συστήματος απονομής δικαιοσύνης και στην διατύπωση των απόψεων για μεγάλα κοινωνικά θέματα.

Η αγάπη μου για το κοινό καλό ξεκινά από την συμμετοχή μου στις εκλογές του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης. Στο παρελθόν έχω εκλεγεί Μέλος του Διοικητικού Συλλόγου του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης και Μέλος του Λ.Ε.Δ.Α. (Λογαριασμός Ενίσχυσης Δικηγόρων Αλεξανδρούπολης), Πρόεδρος της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων Ν. Έβρου, τάχθηκα υπέρ της Διανομαρχιακής Επιτροπής Αγώνα κατά των Χρυσορυχείων στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης, όπου συμμετείχα ενεργά και συμμετείχα ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Ευάγγελου Λαμπάκη.

Επειδή μαζί μπορούμε να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον, δεσμεύομαι ότι και από την ακριτική Αλεξανδρούπολη με ειλικρινές αίσθημα ευθύνης θα είμαι σε εγρήγορση για ανάληψη δράσεων, με σκοπό την αναβάθμιση του λειτουργήματός μας.

“Μάχεσθαι χρη τον δήμον υπερ του νόμου ώσπερ τείχους”.
Ηράκλειτος, 544-484 π.χ., Ίων Φιλόσοφος
Συναδελφικά

ΣΤΥΛΙΑΝΗ Σ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια