GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Αισιοδοξία για το μέλλον της Ξάνθης, βρέθηκε επενδυτής. Ραγδαίες οι εξελίξεις.]

Τα καλύτερα έρχονται για τον ΑΟΞ μετά τις 24 Αυγούστου 2020! Ο Πανόπουλος ως ηγέτης ήρθε και θα φύγει ως ΗΓΕΤΗΣ! Επενδυτής υπάρχει και...


Τα καλύτερα έρχονται για τον ΑΟΞ μετά τις 24 Αυγούστου 2020! Ο Πανόπουλος ως ηγέτης ήρθε και θα φύγει ως ΗΓΕΤΗΣ! Επενδυτής υπάρχει και έχει και αρκετό χρήμα...



Η ομάδα θα επιστρέψει στο παλιό γήπεδο του ΑΟΞ που χρρειάζεται ωστόσο ριζική ανακαίνιση! Δεύτερη έδρα όμως θα δηλωθεί το ΔΑΚ Κομοτηνής!


Aλλαγή δεδομένων προέκυψε στην Ξάνθη, καθώς προκηρύχθηκε άλλη μία έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων, που αφορά μεταξύ άλλων την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 2 εκατομμύρια ευρώ!
Αυτή η Γ.Σ. πρόκειται να διεξαχθεί στις 24 Αυγούστου κι ενώ τρεις ημέρες νωρίτερα είναι προγραμματισμένο να γίνει η Γενική Συνέλευση για την εκκαθάριση (κοινώς διάλυση) της ΠΑΕ.
Επίσης, στο έγγραφο που αναρτήθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ) γίνεται λόγος και για αλλαγή έδρας της θρακιώτικης ΠΑΕ, όπως και για αντικατάσταση παραιτηθέντος μέλους του Δ.Σ.

Αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες του "Μ" με βάση τα θέματα της γενικής συνέλευσης, αναφέρουν τα παρακάτω:
1.Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 2.000.000 ευρω σημαίνει ΝΕΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ! Ποιός είναι αυτός; Το όνομά του γνωρίζουν μόνο δυο άτομα. Ο Άρης Πιαλόγλου και ο Νίκος Επιτρόπου έστω κι αν δεν μιλάνε.
2.Αλλαγή έδρας σημαίνει οτι η ομάδα επιστρέφει στο παραδοσιακό παλιό γήπεδο του ΑΟΞ μέσα στη πόλη. Στο οποίο απαιτούνται όμως έργα τουλάχιστον ένα εκατομμύριο ευρώ, προκειμένου να αναμορφωθούν οι κερκίδες, τα αποδυτήρια, η είσοδος κλπ Ένα επί πλέον λόγος για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Ωστόσο λόγω κορωνοϊού, ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΔΡΑ θα δηλωθεί το ΔΑΚ Κομοτηνής, κάτι που συζήτησε ήδη ο Πανόπουλος με τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο. Με την προοπτική η ομάδα να αγωνιστεί σε κάποια παιχνίδια και στη Κομοτηνή!
3.Μπαράζ δεν πρόκειται να γίνει μεταξύ Ξάνθης και Απόλλωνα Σμύρνθης. Απο την ώρα που και οι δυο ομάδες κατέφυγαν στο διαιτητικό δικαστήριο και με συνθήκες COVID-19 ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ μπαράζ!
4.Ίσως είναι θετικό οτι η ομάδα βρέθηκε απο το ζενίθ στο ναδίρ, διότι μόνο έτσι θα μπορούσε να κάνει μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ!
5.Απολύτως κατανοητό το "άγχος" και η αγωνία των φιλάθλων της Ξάνθης, τα καλύτερα όμως τώρα έρχονται....Και επίσημα μετά ΜΕΤΑ τις 24 Αυγούστου!
Ίσως όμως οι ανακοινώσεις γίνουν μετά την Δευτέρα 10 Αυγούστου καθώς όλοι θεωρούν δεδομένο οτι το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ αο την ώρα που κοινό αίτημα τόσο της Ξάνθης όσο και του Απόλλωνα Νέας Σμύρνης είναι να ΜΗ ΓΙΝΕΙ το μπαράζ, θα δικαιώσει τις δύο ομάδες!!!

Στην περίπτωση αυτή οι φίλαθλοι της Ξάνθης, θα περάσουν ένα πολύ ευχάριστο 15Αυγουστο!!! Άλλωστε όταν "πέφτεις" πάντα...σηκώνεσαι!
(σ.σ. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν οτι ενδεχομένως ο νέος επενδυτής ΄είναι ελληνοαυστραλος με έδρα της εταιρείας του την Κύπρο!!! Εμείς επιμένουμε απλά οτι ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ υπάρχει...τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο!)



Δεν υπάρχουν σχόλια