GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Παρουσία Πανόπουλου η προετοιμασία για τον πρώτο αγώνα μπαράζ με τον Απόλλωνα Σμύρνης]

Παίξτε για την Ξάνθη και τους φιλάθλους μας, παίξτε για την ομάδα, παίξτε καλό ποδόσφαιρο και για σας τους ίδιους κι εγώ...εδώ είμαι! ...


Παίξτε για την Ξάνθη και τους φιλάθλους μας, παίξτε για την ομάδα, παίξτε καλό ποδόσφαιρο και για σας τους ίδιους κι εγώ...εδώ είμαι! είπε ο μεγαλομέτοχος στους παίχτες.


Στον αγωνιστικό χώρο, παρά την αντίδρασή της για τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων μπαράζ με τον Απόλλωνα Σμύρνης, είναι αποφασισμένη να παλέψει μέχρι το μέγιστο βαθμό και να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Super League για τη νέα σεζόν, η Ξάνθη.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Νίκος Καραγεωργίου κατευθύνει τους παίκτες που έχει, τη δεδομένη χρονική στιγμή στη διάθεσή του, ώστε η ακριτική ομάδα να βάλει τις βάσεις για την επίτευξη του στόχου της στην πρώτη μάχη με τον αντίπαλό της το Σάββατο (22/8, 20:00), στο Xanthi FC Arena.

Στο πλευρό της ομάδας και της τεχνικής ηγεσίας βρίσκεται ο Χρήστος Πανόπουλος. Ο διοικητικός επικεφαλής της Ξάνθης βρέθηκε στην προπόνηση, θέλοντας με την κίνησή του να τονώσει ψυχολογικά από κοντά τον Νίκο Καραγεωργίου και τους ποδοσφαιριστές του εν όψει του μεθαυριανού, πρώτου, «τελικού» με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

-"Παίξτε για την Ξάνθη και τους φιλάθλους μας, παίξτε για την ομάδα, παίξτε καλό ποδόσφαιρο και για σας τους ίδιους κι εγώ...εδώ είμαι!¨ είπε ο μεγαλομέτοχος στους παίχτες.


Δεν υπάρχουν σχόλια