GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Επιτέλους… υπό καθεστώς νομιμότητας το κάμπινγκ Πλατιάς του Δήμου Σαμοθράκης]

Ολοκληρώθηκε στις 17/08/2020, μετά την κατάθεση όλων των προαπαιτούμενων εγγράφων,η υποβολή της δήλωσης γνωστοποίησης λειτουργίας του Δη...

Ολοκληρώθηκε στις 17/08/2020,μετά την κατάθεση όλων των προαπαιτούμενων εγγράφων,η υποβολή της δήλωσης γνωστοποίησης λειτουργίας του Δημοτικού Κάμπινγκ της Πλατιάς στη σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα, my business support, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.(ν.4442/2016 και ΚΥΑ8592/2017 ΦΕΚ1723/Β/19/05/2017).

Ως εκ τούτου,για πρώτη φορά το κάμπινγκ λειτουργεί υπό καθεστώς νομιμότητας και ο Δήμος Σαμοθράκης δύναται να εισπράττει αντίτιμο διαμονής.

Προηγήθηκε σειρά αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου,εγγραφή στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο και πολύμηνες προσπάθειες.Εκκρεμεί η κατάταξη κατηγορίας τουριστικής επιχείρησης,εντός του προβλεπόμενου χρονικού διαστήματος.

Επόμενος στόχος μας είναι η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και η βελτίωση των υποδομών του κάμπινγκ,ώστε με βάση τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται και απολύτως νομιμοποιημένα,να διεκδικήσουμε το μεγαλύτερο ανταποδοτικό όφελος για τον Δήμο και τους κατοίκους του νησιού,αλλά και να εξασφαλίσουμε στους επισκέπτες ουσιαστικές παροχές,ποιότητα και ασφάλεια κατά τη διαμονή τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια