GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Στέλιος Μωραϊτης: “Να αντιδράσουμε,να διαμαρτυρηθούμε ίσως και περισώσουμε κάτι”]

Φίλες και φίλοι Καλημέρα και καλή εβδομάδα.


Φίλες και φίλοι Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Μπαίνουμε στην πιο δύσκολη περίοδο που θα περάσει η ΞΑΝΘΗ μας,στον πιο δύσκολο χειμώνα.Η ζημιά της ΞΑΝΘΗΣ δεν μπορεί να συγκριθεί στην περιοδο του κορονοϊου με άλλες περιοχές της Ελλάδος. Εκτός ότι βρεθήκαμε για 6 μήνες στο “μάτι του Κυκλώνα”με ότι αυτό συνεπάγεται,δυστυχώς ο τόπος μας έχασε τις μεγάλες Εκδηλώσεις που μας έδιναν οικονομικό “οξυγόνο”.Το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ,τα ΧΑΤΖΗΔΑΚΙΑ, τα Δημοκρίτεια,την εμπορική έκθεση,ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ, όλες τις κοινωνικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις που έχουν έσοδα 42 επαγγέλματα- εργαζόμενοι. Έχασε το ανερχόμενο τουριστικό “ρευμα” που τα τελευταία χρόνια έδιναν “ανάσα”στις παραλίες μας από (Βουλγαρία,Ρουμανία κλπ) κάθε καλοκαίρι.Δυσφημίσθηκε όσο καμία περιοχή της Ελλαδος την περίοδο του κορονοϊου.Η ανεργία και ανέχεια εκτινάχθηκαν στα ύψη. Τα καταστήματα εστίασης και οι εμπορικές επιχειρήσεις παραπαίουν και 6 μήνες δεν κάνουν ούτε “σεφτέ” Τα εξοδα στοιβάζονται σαν χιονοστιβάδα.

Το Επιμελειτηριο Ξανθης διαβλέποντας όλο αυτό το κακό που. ερχόταν στόν τόπο μας πραγματοποίησε εγκαίρως έκτακτη σύσκεψη με ολους τους φορείς και τις αρχές του τόπου μας και λήφθηκαν ομόφωνες αποφάσεις.
Δυστυχώς όμως αυτοί που εξουσιοδοτήθηκαν να προωθήσουν το σοβαρότατο θέμα και το κοινό ψήφισμα απεδείχθησαν κατώτεροι των περιστάσεων. Αναγκαστήκαμε να επισκεφθούμε τον κυριο Γεωργιάδη και πήραμε….. μέχρι σήμερα τουλάχιστον μόνο υποσχέσεις…..

ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ διότι ο κατήφορος της οικονομίας είναι ατελείωτος…ο φετινός χειμώνας πολύ φοβάμαι θα είναι “ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ”με εξαθλιωμένη την κοινωνία και την οικονομία. Με χιλιάδες ανέργους και πτωχευμένους συμπολίτες μας. Ηρθε καιρός να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας.
ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ίσως και περισώσουμε κάτι στον τόπο μας.

Στέλιος Μωραϊτης
πρόεδρος ΕΒΕ Ξάνθης


Δεν υπάρχουν σχόλια