GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Περιφερειακή Σύνθεση: “Με ευθύνη του Χ. Μέτιου δεν συστάθηκε η Επιτροπή Ισότητας της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης”]

Σε πολιτική ήττα της διοίκησης, οδήγησαν οι εμμονές του κου Μέτιου.


Σε πολιτική ήττα της διοίκησης, οδήγησαν οι εμμονές του κου Μέτιου.

Καθώς, κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου καταψηφίστηκε η πρόταση της διοίκησης σύμφωνα με την οποία ο κος Μέτιος πρότεινε ως Πρόεδρο της Επιτροπής Ισότητας της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης να οριστεί ο κος Κουρτίδης.

Η πλειοψηφία των παρατάξεων του συμβουλίου, στήριξαν την πρόταση της Περιφερειακής Σύνθεσης να ορισθεί επικεφαλής ως Πρόεδρος γυναίκα εκλεγμένη Περιφερειακή Σύμβουλος, γεγονός που δεν αποδέχθηκε ο κος Μέτιος καθώς οι δύο μοναδικές εκλεγμένες γυναίκες εκ των πενήντα ενός συμβούλων, είναι από την παράταξη του κου Τοψίδη.

Αποτέλεσμα της πολύωρης συζήτησης του θέματος, μετά από τις συνεχείς αστοχίες διαχείρισης, τόσο της διοίκησης όσο και του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο οποίος κατέβαλε κάθε προσπάθεια να μην ψηφιστεί η πρόταση της Περιφερειακής Σύνθεσης, ήταν η καταψήφιση του θέματος και η μη σύσταση της επιτροπής.

Και διερωτόμαστε τι φοβάται ο κος Μέτιος όταν αρνείται πεισματικά τον ορισμό προέδρου σε μια επιτροπή όταν ο σκοπός αυτής, από τον ορισμό της είναι η ισότητα των φύλων. Η Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας αποτελεί συμβουλευτικό όργανο με αρμοδιότητα να εξειδικεύει τις γενικές-κεντρικές πολιτικές για την ισότητα των φύλων και να εισηγείται προτάσεις τόσο στα αρμόδια όργανα που σχεδιάζουν και εφαρμόζουν πολιτικές και μέτρα σε τοπικό επίπεδο, όσο και στην Γ.Γ.Ι.Φ..

Ο κος Μέτιος και οι συνεργάτες του για μια ακόμη αποδεικνύουν, ότι σκοπός τους είναι όχι η παραγωγή πολιτικών προς όφελος των πολιτών αλλά η εξυπηρέτηση των συντρόφων και συνοδοιπόρων, και η πολιτική τους επιβίωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια