GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Το Επιμελητήριο Ξάνθης τίμησε τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ για την προσφορά τους στο διάστημα της διαχείρισης της πανδημίας]

Το Επιμελητήριο Ξάνθης τίμησε με μια λιτή αλλά όμορφη εκδήλωση τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ 9 – Τομέας Ξάνθης, για την προσφορά και την αυ...

Το Επιμελητήριο Ξάνθης τίμησε με μια λιτή αλλά όμορφη εκδήλωση τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ 9 – Τομέας Ξάνθης, για την προσφορά και την αυτοθυσία την οποία επέδειξαν όλο αυτό το διάστημα της διαχείρισης της πανδημίας του COVID – 19.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Αυγούστου 2020 και ώρα 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου (Βασ. Κωνσταντίνου 1, Ξάνθη) με όλα τα απαραίτητα μέτρα που ορίζουν οι κανονισμοί σύμφωνα ΠΆΝΤΑ με τις υποδείξεις του ΕΟΔΥ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Ξάνθης, ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης, εκπρόσωπος των Νοσοκομειακών γιατρών κ.ά.
Σε σχόλιό του στο fb ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης ανέφερε τα παρακάτω για την εκδήλωση:
«Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η βράβευση των μαχητών του Ε.Κ.Α.Β. Ξάνθης, από το Επιμελητήριο της πόλης μας», για να προσθέσει ο Έφορος του ΕΒΕ Ξάνθης Σπύρος Κάλφας με σημασία:«Η καλύτερη βράβευση στα καλύτερα παιδιά που προσφέρουν τα μέγιστα στον άνθρωπο αθόρυβα και καλά που τους θυμηθήκαμε εμείς του Ε.Β.Ε.ΞΑΝΘΗΣ»








Δεν υπάρχουν σχόλια