GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Συνελήφθησαν 3 διακινητές με συνολικά 14 μη νόμιμους μετανάστες σε Ξάνθη και Ροδόπη]

Συνελήφθησαν την (17-08-2020)  τις πρώτες πρωινές ώρες, στους νομούς Ξάνθης και Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ξ...


Συνελήφθησαν την (17-08-2020) τις πρώτες πρωινές ώρες, στους νομούς Ξάνθης και Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ξάνθης και Ροδόπης, τρεις (3) ημεδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.
Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην Ξάνθη, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Ξάνθης συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει, παράνομα, στην ενδοχώρα δώδεκα (12) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, συνέλαβαν τους άλλους δύο διακινητές, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρουν, παράνομα, στην ενδοχώρα δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι οι οδηγοί – διακινητές στερούνται άδειας ικανότητας οδήγησης.
Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησαν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης και Ιάσμου Ροδόπης.


Δεν υπάρχουν σχόλια