GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Παράταση 2 εβδομάδων για το μεταμεσονύχτιο λουκέτα στα μαγαζιά της Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης

Για δύο ακόμη εβδομάδες, παρατείνονται τα περιοριστικά μέτρα στις Περιφέρειες Κρήτης, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Αττικής, στις ...


Για δύο ακόμη εβδομάδες, παρατείνονται τα περιοριστικά μέτρα στις Περιφέρειες Κρήτης, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Αττικής, στις περιφερειακές ενότητες Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Κέρκυρας, Καρδίτσας, Πέλλας και Πιερίας, καθώς και στους δήμους Σαντορίνης Βόλου, Ρόδου και Κω.

Τα μέτρα αφορούν μεταξύ άλλων και το μεταμεσονύχτιο λουκέτο στα καταστήματα εστίασης της Ξάνθης, τα οποία εδώ και αρκετές ημέρες έχουν υποχρεωθεί να κατεβάζουν ρολά 12 τα μεσάνυχτα μέχρι 7 το πρωί.

Παράλληλα, στα ίδια μέτρα συμπεριλαμβάνεται και το όριο των 50 ατόμων ανά δημόσια εκδήλωση, τύπου γάμου ή βάπτιση για παράδειγμα.

Μένει η υπογραφή και δημοσίευση των σχετικών υπουργικών αποφάσεων στις οποίες θα διευκρινίζονται ακριβώς τα μέτρα που παραμένουν σε ισχύ.

Υπενθυμίζεται ωστόσο ότι τα εν λόγω μέτρα στην Περιφέρεια ΑΜΘ επρόκειτο να λήξουν στις 31/08, ωστόσο πλέον δόθηκε παράταση 2 εβδομάδων.


Δεν υπάρχουν σχόλια