GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Χαμός! Κορωνοϊός: Επιβεβαιώθηκαν 24 νέα κρούσματα σε βιομηχανία της Καβάλας]

Τα κρούσματα εντοπίστηκαν έπειτα από στοχευμένους ελέγχους του ΕΟΔΥ - Μετά από δυο συστάσεις της αστυνομίας, μπήκε λουκέτο στο εργοστά...


Τα κρούσματα εντοπίστηκαν έπειτα από στοχευμένους ελέγχους του ΕΟΔΥ - Μετά από δυο συστάσεις της αστυνομίας, μπήκε λουκέτο στο εργοστάσιο - Σε ξενοδοχείο καραντίνας τα κρούσματα - Επιβεβαιώθηκαν άλλα δυο το μεσημέρι του Σαββάτου - Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας στον ΘΕΜΑ 104,6: «Εντατικοί έλεγχοι με τον ΕΟΔΥ για την ιχνηλάτηση των επαφών»

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας επιβεβαίωσε 24 κρούσματα του νέου κορωνοϊού τα οποία προέκυψαν μετά από στοχευμένους ελέγχους που πραγματοποίησε κλιμάκιο του Οργανισμού στην ευρύτερη περιοχή Καβάλας-Παγγαίου.

Σύμφωνα με το Kavalapost, ο «συναγερμός» σήμανε όταν βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό εργαζόμενοι σε εργοστάσιο της περιοχής. Αμέσως κινητοποιήθηκε ο ΕΟΔΥ. Τα αποτελέσματα των τεστ «έδειξαν» 24 κρούσματα, όλοι σχεδόν ασυμπτωματικοί.

Πληροφορίες αναφέρουν πως χθες έγιναν έλεγχοι σε 122 υπαλλήλους του εργοστασίου και μετά τον εντοπισμό των πρώτων κρουσμάτων, έγινε σύσταση από τις αρχές στους ιδιοκτήτες για κλείσιμο του εργοστασίου.

Για το θέμα που έχει δημιουργηθεί στην Καβάλα, μίλησε τον ΘΕΜΑ 104,6 ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Κώστας Αντωνιάδης.

Σύμφωνα με πηγές από την αστυνομική διεύθυνση Καβάλας, το βράδυ της ίδιας μέρας παρατηρήθηκε κινητικότητα στο εργοστάσιο, με συνέπεια αστυνομικοί να βρεθούν ξανά στον χώρο, να κάνουν νέα σύσταση, μετά από την οποία μπήκε λουκέτο.

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα οδηγήθηκαν σε ξενοδοχείο καραντίνας.
Νέο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρίσκεται στην περιοχή κι έχει ξεκινήσει την ιχνηλάτηση των θετικών κρουσμάτων. Στο μεταξύ, το μεσημέρι του Σαββάτου το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας επιβεβαίωσε 2 επιπλέον θετικά δείγματα από συγγενικά πρόσωπα ήδη γνωστών κρουσμάτων, τα οποιά αφορούν σε παιδιά ηλικίας 13 και 17 ετών.

Στην όλη διαδικασία δεν εμπλέκεται το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας. Εκεί, αναμένονται τα αποτελέσματα τριών «ύποπτων» δειγμάτων τα οποία όμως, σύμφωνα με τη Διοίκηση, δεν εμπνέουν κάποια ανησυχία.



Δεν υπάρχουν σχόλια