GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Τσαμπουκάδες» και μάγκες οι Πομάκοι των Σατρών και του Κενταύρου! Πρόστιμα 15.000 και 11.000 ευρώ έκαστος!]

«Τσαμπουκάδες» και παλικαράδες οι Πομάκοι της Ορεινής Περιοχής του Εχίνου!  Όχι μόνο δεν τους «πτόησε» το γεγονός ότι η περιοχή τους θ...


«Τσαμπουκάδες» και παλικαράδες οι Πομάκοι της Ορεινής Περιοχής του Εχίνου! Όχι μόνο δεν τους «πτόησε» το γεγονός ότι η περιοχή τους θρήνησε τους περισσότερους νεκρούς και τα περισσότερα κρούσματα Covid-19 σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας -και γι’ αυτό τέθηκαν και σε καραντίνα άλλωστε τα χωριά τους-, αλλά συνεχίζουν να μη λαμβάνουν κανένα μέτρο, να χορεύουν και να διασκεδάζουν ο ένας δίπλα στον άλλο, λες και ζουν σε άλλο κράτος!

Και το πιο ωραίο απ΄ όλα;
Στη συνέχεια «διαφημίζουν» τα γλέντια τους και στο fb! Ενώ ο γάμος έγινε διάσημος και στην...τηλεόραση, αφού απασχόλησε και τον ΑΝΤ1!

Αποτέλεσμα να τιμωρηθούν με βαριά πρόστιμα σε δυο περιπτώσεις οι οργανωτές δυο τέτοιων τελετών που έγιναν στην Ορεινή περιοχή και συγκεκριμένα στις Σάτρες και στον Κένταυρο του Δήμου Μύκης.

Στην πρώτη περίπτωση το πρόστιμο που επιβλήθηκε ήταν της τάξεως των 15.000 ευρώ, ενώ στο γάμο που πραγματοποιήθηκε σε δημόσιο χώρο στον Κένταυρο, το πρόστιμο ήταν της τάξης των 11.000 ευρώ όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Και στις δυο περιπτώσεις επαναλαμβάνουμε οτι βγήκαν.... βίντεο και φωτογραφίες στο διαδίκτυο που έδειχνε εκατοντάδες καλεσμένους να χορεύουν και να διασκεδάζουν χωρίς κανένα μέτρο!

«Τσαμπουκάδες» και «ψευτοπαλικαράδες» οι Πομάκοι θεωρούν προφανώς ότι οι Νόμοι δεν ισχύουν για την περιοχή τους!

Το ερώτημά μας. Αληθεύει ότι στο γάμο που έγινε στον Κένταυρο ήταν και κάποιοι ....αυτοδιοικητικοί!!!!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια