GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[ΑΙΣΧΟΣ! Πρωτάθλημα με 14 ομάδες, κανονικά το μπαράζ Ξάνθη – Απόλλων Σμύρνης]

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση των δύο ομάδων, γεγονός που σημαίνει ότι θα παιχτούν κανονικά οι αγώνες μπαράζ στι...


Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση των δύο ομάδων, γεγονός που σημαίνει ότι θα παιχτούν κανονικά οι αγώνες μπαράζ στις 22 και 29 Αυγούστου.

Μπαράζ παραμονής ανάμεσα σε Απόλλων και Ξάνθη και πρωτάθλημα με 14 ομάδες! Αυτή την απόφαση έλαβε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, αφού εξέτασε και απέρριψε τις προσφυγές του Απόλλωνα Σμύρνης, της Ξάνθης και του Κισσαμικού.

Με οριακή πλειοψηφία 3-2, το Διαιτητικό Δικαστήριο έκρινε ότι ακολουθήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες για τον ορισμό του μπαράζ και πως δεν συντρέχουν λόγοι για να διεξαχθεί η Superleague με 15 μέλη.

Διότι αν το Διαιτητικό Δικαστήριο διέταζε να μην διεξαχθούν τα μπαράζ και να παίξουν στην πρώτη κατηγορία οι Ξάνθη και Απόλλωνας, τότε οι ομάδες θα αυξάνονταν σε 15.

Το επόμενο βήμα είναι ο ορισμός των δύο παιχνιδιών μπαράζ για τις 22 και τις 29 Αυγούστου. Κάτι που η ΕΠΟ πρέπει να κάνει άμεσα, ώστε η Ξάνθη και ο Απόλλωνας να μάθουν το ακριβές πρόγραμμα τους.

Η απόφαση είναι και τελεσίδικη, αφού δεν υπάρχει ανώτερο δικαιοδοτικό όργανο από το Διαιτητικό Δικαστήριο.


Δεν υπάρχουν σχόλια