GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[ΛΑΜΙΑ – XANTHI FC 0-0]

Με τον βαθμό της ισοπαλίας επιστρέφει στην βάση της η Xanthi FC μετά την “λευκή” ισοπαλία στη Λαμία. Στον αγώνα που έγινε την Δευτέρα ...


Με τον βαθμό της ισοπαλίας επιστρέφει στην βάση της η Xanthi FC μετά την “λευκή” ισοπαλία στη Λαμία. Στον αγώνα που έγινε την Δευτέρα (6/7) και μετά την μετά την καραντίνα των 72 ωρών της Ξανθιώτικης ομάδας, αυτή δεν κατάφερε να σκοράρει παρά τις προσπάθειές της. Οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου έχουν πλέον 23 βαθμούς στον σχετικό πίνακα, ενώ το ερχόμενο Σάββατο (19:15) αντιμετωπίζουν τον Αστέρα Τρίπολης στα Πηγάδια, μετά τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια.

Στις καλύτερες στιγμές του αγώνα, στο 13′ το δυνατό σουτ του Ντε Αμορίμ έξω από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ από τη συμβολή των δοκών του Επασί. Στο 28′ ο τερματοφύλακας της Λαμίας έδιωξε την επικίνδυνη εκτέλεση φάουλ του Μουλέν. Στο 40′ ο Στάρτζεον έκανε τη σέντρα, ο προωθημένος Λισγάρας πήρε την κεφαλιά που όμως, ήταν άστοχη. Στο 52′ το σουτ του Φοσέ κόντραρε στον Τζανετόπουλο και η πάλα κατέληξε κόρνερ. Στο 54′ και στο 82′ οι προσπάθειες του Γκαργκαλατζίδη δεν είχαν ευτυχή κατάληξη ενώ νωρίτερα, στο 76′, το σουτ του Ντε Αμορίμ πέρασε λίγο άουτ. Στο 84′ το σουτ του Τερκί μπλόκαρε ο Επασί και στο 85′ η κεφαλιά του Κάστρο δεν βρήκε τον στόχο. Στο 88′ ο Τζουρίτσκοβιτς εκτέλεσε φάουλ με τους Κάστρο και Κασάδο να μην προλαβαίνουν να κάνουν προβολή.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ευάγγελος Μανούχος (ΕΠΣ Αργολίδας), με α’ βοηθό τον Ανδρέα Φωτόπουλο (ΕΠΣ Αθηνών), β’ βοηθό τον Παντελή Σπυρόπουλο (ΕΠΣ Αν. Αττικής), 4ο διαιτητή Φώτη Φωτιάδη (ΕΠΣ Καστοριάς) και διαιτητή AVAR τον Τρύφων Πετρόπουλο (ΕΠΣ Αρκαδίας) που απέβαλε στο 29′ με 2η κίτρινη κάρτα τον Βλαχομήτρο.

XANTHI FC (Νίκος Καραγεωργίου): Άμπαντ, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης (77′ Σόσα), Κασάδο, Κοβάσεβιτς (46′ Γκαργκαλατζίδης), Τερκί (87′ Φασίδης), Μουλέν, Ντε Αμορίμ, Στάρτζεον (61′ Τζουρίτσκοβιτς), Φοσέ (62′ Κάστρο).

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Επασί, Βάντερσον, Σκόνδρας, Βύντρα, Τζανετόπουλος, Μπουλούλης (89′ Πλιάτσικας), Μπεχαράνο, Σάλιακας (58′ Βασιλόγιαννης), Ρόμανιτς, Καραμάνος (81′ Ασίγκμπα), Βλαχομήτρος.



Δεν υπάρχουν σχόλια