GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Παράνομος μετανάστες συνελήφθη να οδηγεί κλεμμένο φορτηγό και χωρίς δίπλωμα μετά από καταδίωξη στην Εγνατία Οδό]

Συνελήφθη βραδινές ώρες της 30-06-2020,  από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας ένας αλλοδαπός, κατηγορούμενο...


Συνελήφθη βραδινές ώρες της 30-06-2020, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας ένας αλλοδαπός, κατηγορούμενος για αποδοχή – διάθεση προϊόντων εγκλήματος, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, απείθεια και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και του νόμου περί αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, στην Εγνατία Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, ο δράστης οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την 25-06-2020 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ πλησίον του κόμβου Βανιάνου Ξάνθης ακινητοποίησε το όχημα και μαζί με τον συνοδηγό τράπηκαν πεζή σε φυγή, πλην όμως ο δράστης – οδηγός συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς.

Όπως διαπιστώθηκε ο δράστης στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης, καθώς επίσης είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στη χώρα. Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.


Δεν υπάρχουν σχόλια