GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[ΠΑΜΘ: Αρνητική η Λαϊκή Συσπείρωση για τις λευκές νύχτες και την επέκταση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων]

Η Λαϊκή Συσπείρωση, τοποθετείτε αρνητικά στην έγκριση από το Περιφερειακό Συμβούλιο της επέκτασης του ωραρίου των καταστημάτων, για τι...


Η Λαϊκή Συσπείρωση, τοποθετείτε αρνητικά στην έγκριση από το Περιφερειακό Συμβούλιο της επέκτασης του ωραρίου των καταστημάτων, για τις περιβόητες λευκές νύχτες. Η θέση αυτή δεν είναι καινούργια έχουμε επανατοποθετηθεί ανάλογα και στο παρελθόν.
Η εμπειρία μάλιστα όλων αυτών των ετών απέδειξε πως αυτές οι εκδηλώσεις όχι μόνο δεν μπόρεσαν να αναστείλουν τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης ιδιαίτερα για τους μικρούς επαγγελματίες και εμπόρους, αλλά ούτε καν να δώσουν μια ανάσα στην πνιγηρή τους κατάσταση από τη φορολεηλασία, τα συνεχόμενα αντιλαϊκά μέτρα που έχουν πάρει όλες οι κυβερνήσεις, αλλά και η σημερινή παίρνοντας τη σκυτάλη από την προηγούμενη.

Η παράταση ωραρίου, οι ωραίες γιορτές και συναυλίες δεν γεμίζουν τις τσέπες των αυτοαπασχολούμενων, αφού οι τσέπες των πελατών εργαζομένων παραμένουν άδειες.

Οι δρόμοι λοιπόν είναι γεμάτοι, τα μαγαζιά είναι όμως άδεια.

Πιο είναι το αποτέλεσμα, εξαντλητικά ωράρια για τους εργαζόμενους , πολλές φορές απλήρωτες υπερωρίες, εξάντληση για τους αυτοαπασχολούμενους που προσπαθούν να σωθούν κρατώντας ανοιχτά μαγαζιά βράδυ-πρωί, αλλά στο τέλος το ταμείο είναι μείον και για την εργατική τάξη και για τους μικροεπιχειρηματίες.

Με όσα παραπάνω αναφέραμε καταψηφίζουμε την επέκταση του ωραρίου καταστημάτων γιατί προσθέτει κόμη μια θηλιά σε εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους.

ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
  • ΤΡΕΛΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  • ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  • ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια