GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL[Δράσεις Ιουλίου: Προγράμματα Ψυχικής Υγείας Πανεπιστημίου Αιγαίου]

1. Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη δράση: “Πράσινες Εκδόσεις”, των Προγραμμάτων Ψυχικής Υγείας και των Εκδόσεων Ηδυέπεια


1. Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη δράση: “Πράσινες Εκδόσεις”, των Προγραμμάτων Ψυχικής Υγείας και των Εκδόσεων Ηδυέπεια

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΣΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΟΡΦΗ ( ebook) ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΗΔΥΕΠΕΙΑ

Τα Προγράμματα Ψυχικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου γνωστοποιούν την έναρξη επιστημονικής – πολιτιστικής συνεργασίας με τις Εκδόσεις Ηδυέπεια για την προαγωγή του Επιστημονικού και Λογοτεχνικού δυναμικού στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.
Σας προαναγγέλλουμε την ίδρυση των Πράσινων Εκδόσεων VERDE PUBLICATIONS (Πράσινες επειδή όλα τα έργα εκδίδονται σε μορφή ebook, ενώ τα περιορισμένα έντυπα αντίτυπα θα γίνονται σε ανακυκλώσιμο χαρτί).

Η προσπάθεια αφορά την ανάδειξη των νέων επιστημόνων – λογοτεχνών, που συνεργάζονται με τα Προγράμματα Ψυχικής Υγείας ή συμμετέχουν σε αυτά με τη ΔΩΡΕΑΝ ΨΗΦΙΑΚΗ έκδοση των έργων τους σε μορφή ebook και προνομιακό μερίδιο στις online πωλήσεις για το συγγραφέα (20%).
Τα ebooks θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα των Πράσινων Εκδόσεων και θα προωθούνται με κάθε δυνατό τρόπο.

Ο συγγραφέας, εφόσον το επιθυμεί, θα μπορεί να παραγγείλει με δική του επιβάρυνση την on demand εκτύπωση όποιου αριθμού αντιτύπων επιθυμεί (10 ευρώ/ αντίτυπο περίπου).
Προσοχή: Η αρχική φιλολογική επιμέλεια θα γίνεται από το συγγραφέα και θα ελέγχεται από ειδικούς των προγραμμάτων.

ΑΣΥΝΤΑΚΤΑ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ ΠΟΝΗΜΑΤΑ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Οι πωλήσεις γίνονται μέσω του εκδοτικού οίκου, ενώ την επιστημονική εποπτεία και την επιλογή των συγγραμμάτων – έργων επιφορτίζονται τα Προγράμματα Ψυχικής Υγείας.
Η προσπάθεια προώθησης των ενεργειών αυτών, καθώς και των βιβλίων, θα γίνεται και από τους δυο φορείς (Εκδόσεις Ηδυέπεια και Προγράμματα Ψυχικής Υγείας)
Το εγχείρημα θα ονομαστεί «Πράσινες Εκδόσεις» VERDE PUBLICATIONS και θα αποτελεί βήμα διαλόγου (αλλά και ευκαιρία Λόγου) και προβληματισμού για τα λογοτεχνικά και επιστημονικά δρώμενα της Ελλάδας.

Για την έκδοση του ebook είναι υποχρεωτική η σύναψη σύμβασης, που αφορά στα πνευματικά δικαιώματα και στη διακίνηση του βιβλίου από τον εκδοτικό οίκο και τον ίδιο το συγγραφέα.
Εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας ξεκινώντας από εδώ:
https://bit.ly/2Z4F2px

2. Τα Προγράμματα Ψυχικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου
Ανακοινώνουν
την έναρξη εγγραφών στον πιο δημιουργικό και πολύπλευρο κύκλο κατάρτισης, που έχει προσφερθεί ποτέ από ελληνικό πανεπιστήμιο

Η ολοκληρωμένη εμπειρία περιλαμβάνει
Α. Γνωστικός Τομέας(https://bit.ly/3i8Vo87)
Μοριοδοτούμενα Προγράμματα Κατάρτισης στην -Γενική, Ειδική και Διαπολιτισμική Εκπαίδευση -Κατάρτιση Στελεχών Εκπαίδευσης στη Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων -Ψυχολογία -Συμβουλευτική, Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό, Coaching(https://bit.ly/3i8Vo87)
Ευέλικτα Προγράμματα στους τομείς του: -Τουρισμού -Υπολογιστών και ασφάλειας δικτύων -Διατροφής και διαιτολογίας -Λογιστικής-Οικονομικών και Διοίκησης Επιχειρήσεων
Σε συνεργασία με την εταιρεία Vellum με διπλή βεβαίωση παρακολούθησης από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και το ΕΛΚΕΔΙΜ(https://www.vellum.org.gr) και (https://bit.ly/3i8Vo87)

Β. Τέχνες και Εικαστικά (υπό την Αιγίδα της UNESCO & ΙΑΑ : https://m.facebook.com/teriadeppy)
Εργαστήρια Εικαστικών και Τέχνης
Μουσειακή Αγωγή και Θεραπεία μέσω Τέχνης
(διά ζώσης στο Μουσείο Στρατή Θρασ. Ελευθεριάδη-Teriade, μέσω ειδικής μορφωτικής συμφωνίας με τα Προγράμματα Ψυχικής Υγείαςκαι διαδικτυακά μέσω των προγραμμάτων. Το Μουσείο Τεριάντ αποτελεί έναν άγνωστο πολιτιστικό θησαυρό παγκόσμιας εμβέλειας και εδράζει στη Λέσβο. Στις αίθουσες του Μουσείου εκτίθενται έργα γνωστών Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών. Πιο συγκεκριμένα, φιλοξενούνται αντίτυπα από τις εκδόσεις των «Μεγάλων Βιβλίων» και VERVE, με λιθογραφίες των Σαγκάλ, Ματίς, Πικάσο, Λεζέ κ.α. καθώς και αντίγραφα μεσαιωνικών χειρογράφων)

Γ. Ενίσχυση του ακαδημαϊκού προφίλ των συμμετεχόντων
Συμμετοχή σε ψηφιακά συνέδρια και δημοσίευση εργασιών σε επιστημονικά περιοδικά με κριτές για τη διασφάλιση της μέγιστης δυνατής μοριοδότησης(https://bit.ly/2Bhijxl) και (https://bit.ly/3hCrN6v)
Ήδη διεξάγεται με μεγάλη επιτυχία το πρώτο ψηφιακό συνέδριο με τίτλο ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ του Πανεπιστημίου Αιγαίου
Δείτε ποιοι είμαστε εδώ: https://bit.ly/3eUB88nκαι ενταχθείτε στη μεγάλη ομάδα μας
50.000 εκπαιδευόμενοι 62 πόλεις σε Ελλάδα και Κύπρο Κοινωνικές, πολιτιστικές και επιμορφωτικές δράσεις Διαδραστικές συνεδρίες με το Zoom και το eClass
ΚΑΙ ΜΕ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ VODAFONE ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΜΟΡΦΟΥΜΕΝΟ
Εσείς θα προτιμήσετε ένα «απλό σεμινάριο» ή μια ολοκληρωμένη εμπειρία μάθησης με πολλαπλά αποτελέσματα
Πληροφορίες: 2251036580 και 2251036520http://ppy.aegean.grhttps://papanis.wordpress.comhttp://www.psichologia.gr

3. Φοιτητικό πακέτο για τους επιμορφούμενους των Προγραμμάτων Ψυχικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου
Τα προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας σε μια μοναδική συνεργασία με τη Vodafone προσφέρουν σε όλους τους επιμορφούμενους ένα μοναδικό φοιτητικό πακέτο με 1000′ λεπτά ομιλίας προς όλους, 600 λεπτά προς cu και 1,2 giga, για 3 μήνες, κάθε μήνα δώρο.Όσοι ενδιαφέρεστε να το αποκτήσετε, πρέπει να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία ταυτοποίησης σας: https://forms.gle/yXY66H9NKQXPRXvy7 Η συμπλήρωση της φόρμας συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή της μεταβίβασης των στοιχείων ταυτοποίησης σας στη Vodafone.Το κόστος της κάρτας είναι 15 ευρώ και η πληρωμή γίνεται μέσω αντικαταβολής. Τα Επαγγελματικά Προγράμματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου θα αποστείλουν τη βεβαίωση συμμετοχής σας σε αυτά απευθείας στη VodafoneΠαρακαλούμε μόλις παραλάβετε την κάρτα επικοινωνήστε με την κυρία Κωνσταντίνα Μπαρτζώκα, ώστε να γίνει η ενεργοποίηση του πακέτου. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6986403549 Email: konstantina.bartzoka@vodafone.com*Ο κάθε επιμορφούμενους μπορεί να αποκτήσει μέχρι και δυο κάρτες sim στο όνομά του.


Δεν υπάρχουν σχόλια