GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Εκμεταλλεύτηκαν την καραντίνα και "ξάφρισαν" γραφεία Ευρωβουλευτών μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο!]

Εάν ευσταθούν, ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΦΑΛΗΣ !!!! ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑϊΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ Τσίρκο και οι διαβόητες Βρυξέλλες. Με τύπους σαν τον μεθύστακα...

Εάν ευσταθούν, ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΦΑΛΗΣ !!!! ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑϊΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ
Τσίρκο και οι διαβόητες Βρυξέλλες. Με τύπους σαν τον μεθύστακα Γιούνκερ που βρίσκονται στην κορυφή οι τοκογλύφοι διοικούν και αρμέγουν εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων

>>>Τουλάχιστον 50 Ευρωβουλευτές έπεσαν θύμα κλοπής καθώς άγνωστοι άρπαξαν υπολογιστές, tablets και άλλα αντικείμενα από τα γραφεία τους στο Ευρωκοινοβούλιο και ενώ οι ίδιοι δεν βρίσκονταν στις Βρυξέλλες λόγω καραντίνας.

Όπως μεταδίδει το politico.eu, οι διαρρήξεις φαίνεται ότι έγιναν όταν το κτίριο ήταν σχεδόν άδειο, ενώ οι κλέφτες έψαξαν και τα χαρτιά των ευρωβουλευτών. Ανοιγμένα βρέθηκαν και τα ντουλάπια ασφαλείας των γραφείων από όπου αφαιρέθηκαν τιμαλφή.

Ο Γερμανός Ευρωβουλευτής Νίκο Σέμσροτ, ήταν μεταξύ εκείνων που είδαν τους φορητούς υπολογιστές τους να έχουν κάνει φτερά, δήλωσε απογοήτευση για την έλλειψη ανταπόκρισης από τη Γενική Διεύθυνση Ασφάλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, γνωστή ως Γενική Διεύθυνση SAFE.
«Αυτό είναι ένα τεράστιο σκάνδαλο και δεν ξέρω γιατί όλοι κλείνουν το στόμα τους» είπε στο politico.eu.

Πρόσθεσε ότι:
«Είμαστε πολύ σίγουροι ότι [διαρρήκτες] τσέκαραν όλα τα υπάρχοντά μας, καθώς φαινόταν αρκετά ακατάστατα», ενώ είχε λάβει αναφορές για διαρρήξεις σε «40 με 100 ευρωβουλευτές».

Προειδοποίησε τους συναδέλφους για τις κλοπές σε ένα ομαδικό email τη Δευτέρα και δημοσίευσε βίντεο στο YouTube που δείχνει πώς οι κλέφτες αναγκάστηκαν να ανοίξουν συρτάρι γραφείου πριν χρησιμοποιήσουν ένα κλειδί στο εσωτερικό, για να ανοίξουν ένα ασφαλές ντουλάπι που περιέχει τους υπολογιστές (άφησαν πίσω τη συσκευασία από χαρτόνι). Ακόμη είπε ότι η ΓΔ SAFE δεν είχε προειδοποιήσει τους Ευρωβουλευτές για κλοπές.

Τον Μάρτιο, ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου, Νταβίντ Σασόλι, είχε υιοθετήσει αυστηρά μέτρα για την απαγόρευση της πρόσβασης σε εξωτερικούς επισκέπτες και ενθάρρυνε τους ευρωβουλευτές και το προσωπικό να εργαστούν από τις χώρες καταγωγής τους ως προφύλαξη για την εξάπλωση του ιού. Το Κοινοβούλιο παρέμεινε κατά βάση κενό έως τον Μάιο.

Εκπρόσωπος του Κοινοβουλίου δήλωσε ότι το σώμα είχε ενημερωθεί για τις διαρρήξεις τον Απρίλιο και ότι «αύξησε τον αριθμό των περιπολιών των γραφείων ασφαλείας» και ότι «άλλοι πράκτορες ελέγχουν τις προσβάσεις στο κτίριο». Πρόσθεσε ότι η ΓΔ SAFE ερευνά τις κλοπές και βρίσκεται σε επαφή με τις βελγικές Αρχές. Ο εκπρόσωπος είπε ότι ο αριθμός των θυμάτων δεν επιβεβαιώθηκε, αλλά άλλοι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι ο αριθμός ήταν περίπου 50 ευρωβουλευτές.<<<




Δεν υπάρχουν σχόλια