GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Ο υγιεινός, φυσικός και οικονομικός τρόπος για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ σας]

Ξεχάστε όσα ξέρατε για την αφαίρεση του μακιγιάζ από το πρόσωπό σας και υιοθετήστε έναν νέο εύκολο και γρήγορο τρόπο ντεμακιγιάζ, ο οπ...


Ξεχάστε όσα ξέρατε για την αφαίρεση του μακιγιάζ από το πρόσωπό σας και υιοθετήστε έναν νέο εύκολο και γρήγορο τρόπο ντεμακιγιάζ, ο οποίος είναι πιο υγιεινός, φυσικός και οικονομικός από τους συνηθισμένους.

Ο λόγος για τα πανάκια ντεμακιγιάζ από μικροΐνες, τα οποία αποτελούν την τελευταία τάση στο χώρο της ομορφιάς. Αφαιρούν το μακιγιάζ μόνο με την βοήθεια του νερού, χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιείτε προϊόντα που περιέχουν χημικά για την περιποίηση του προσώπου σας, ενώ είναι και ιδιαιτέρως φιλικά προς το περιβάλλον, καθώς δεν γίνεται άσκοπη χρήση μαντηλιών ντεμακιγιάζ μιας χρήσης.

Οι ίνες από τις οποίες αποτελείται το ειδικό πανάκι λειτουργούν σαν «μαγνήτης», απομακρύνοντας το μακιγιάζ από το πρόσωπό σας, χωρίς να χρειαστεί να ασκήσετε ιδιαίτερη πίεση στο δέρμα σας. Επιπλέον, η ιδιαίτερα απαλή υφή τους δεν τραυματίζει το δέρμα σας και τις ευαίσθητες περιοχές του προσώπου όπως είναι τα μάτια.

Αυτό που έχετε να κάνετε για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ σας είναι να βρέξτε με ζεστό νερό το πανάκι από μικροΐνες και να κάνετε κυκλικές κινήσεις στο πρόσωπό σας. Μόλις τελειώσετε με την διαδικασία ξεπλύνετε με άφθνο νερό το πανάκι, έτσι ώστε να είναι έτοιμο για την επόμενη χρήση.


Δεν υπάρχουν σχόλια