GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Πασχάλης Λύρατζης: Παραιτηθείτε δεν είσθε μόνο ανίκανοι αλλά και επικίνδυνοι]

Με μία πολύ σκληρή ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ Πασχάλης Λύρατζης επιτίθεται στην διο...

Με μία πολύ σκληρή ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ Πασχάλης Λύρατζης επιτίθεται στην διοίκηση του δήμου Ξάνθης την οποία χαρακτηρίζει επικίνδυνη πλέον να διοικήσει τον δήμο.

Αφορμή για αυτήν την σκληρότατη ανακοίνωση του Π. Λύρατζη στάθηκε η ανάκληση των αποφάσεων από την αποκεντρωμένη μετά από ένσταση του πρώην δημάρχου Χ. Δημαρχόπουλου.

Μετά από αυτό ο δήμος Ξάνθης με μπροστάρη τόν πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής Γ. Ζερενίδη καλεί με πρόσκληση του την οικονομική επιτροπή για να ακυρώσει τις αποφάσεις που “καίνε” την διοίκηση η οποία στην λογική “όλα τα σφάζω και όλα τα μαχαιρώνω” οδηγεί την Ξάνθη σε επικίνδυνα μονοπάτια τα οποία και θα πληρώσουν οι Ξανθιώτες.

Νέα Ξάνθη
Αυτό δεν είναι σοβαρή διοίκηση του Δήμου Ξάνθης, ενώ οι διαγωνισμοί τρέχουν. Μας κουνούσατε το δάχτυλο ως παντογνώστες λέγοντας μας “είναι ξεκάθαρη η νομοθεσία”. Εμφανιζόσασταν ως “Μεσσίες” της πόλης με κατασκευή ανοιχτών και κλειστών κολυμβητηρίων. Στο τέλος μας βομβαρδίσατε με αρχαία γνωμικά για να αποδείξετε τις γραμματικές σας γνώσεις . Δυστυχώς για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται ότι όχι μόνο ανίκανοι είστε, αλλά και επικίνδυνοι να διοικήσετε τον Δήμο. 
Απλά παραιτηθείτε.




Δεν υπάρχουν σχόλια