GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Τελικά ο Λύρατζης ή κόβει την … μαμαλίγκα από κάποιους ή χαλάει την σούπα]

Ότι ο δημόσιος λόγος στην Ξάνθη ελέγχεται από τις ισορροπίες είναι γνωστό. Όμως ειλικρινά δεν περίμενα ποτέ εφημερίδα της Ξάνθης και ...


Ότι ο δημόσιος λόγος στην Ξάνθη ελέγχεται από τις ισορροπίες είναι γνωστό. Όμως ειλικρινά δεν περίμενα ποτέ εφημερίδα της Ξάνθης και δημοτικοί άρχοντες, με υπόγειο, δόλιο τρόπο και λόγο να προσπαθούν να ακυρώσουν τον πατριωτισμό του Π. Λύρατζη για να κρατήσουν ισορροπίες οι οποίες εννοείτε ότι έχουν υλικής ικανοποίησης.

Τελικά όταν κάποιοι στην Ξάνθη μιλούν για αγαστή συνύπαρξη σύνοικων στοιχείων εννοούν προφανώς ότι και τα Εθνικά συναισθήματα δημόσιων προσώπων όπως αυτό του Π. Λύρατζη θα πρέπει να “θαφτούν” για να μπορεί η ελίτ της ενημέρωσης και της πολιτικής να “κρατά” τις ισορροπίες που απλά βολεύουν ην τσέπη τους;

Τι ακριβώς θα πει υπερπατριώτης ο Λύρατζης;
Από πότε η Εθνική Συνείδησή θα πρέπει να λογοδοτεί στα μέσα ενημέρωσης και στους πολιτικούς άρχοντες του τόπου;

Γιατί ο πρόεδρος ως όφειλε δεν έφερε θέμα ψηφίσματος σε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο;
Ποιος απαγορεύει τον δήμο Ξάνθης – αν πούμε ότι η εφημερίδα έχει δίκιο που λέει ότι κανένας δήμος στην Θράκη δεν εξέδωσε ψήφισμα για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, να εκδώσει ψήφισμα; Σε αυτή την λογική, δηλαδή ο δήμος Ξάνθης να κάνει ότι κάνουν και οι άλλοι γιατί τότε σε όλους τους άλλους τομείς δεν κάνει το ίδιο με τούς άλλους δήμους; Δηλαδή να ωθήσει την ανάπτυξη, την πολιτική βούληση για μία καλλίτερη ημέρα των δημοτών όπως κάνουν και οι άλλοι δήμοι της Θράκης; Έτσι σας βολεύει;

Ο πατριωτισμός του κ. Μπούτου σταματά στο να μην ενοχληθούν οι τρείς μειονοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του, όπου εννοείτε ότι αν δεν ήταν το DEP και οι παράλληλες δομές του Τουρκικού Προξενείου ούτε αυτός ούτε ο Τσέπελης ούτε και κάποιος πραγματικά υπέρ πατριώτης στο παρελθών- εννοείται ότι τώρα λουφάζει απολαμβάνοντας τα καλά της εξουσίας – θα ήταν στο τιμόνι του δήμου.

Καλός ο υπό – πατριωτισμός που πρεσβεύετε κύριοι της εξουσίας αλλά αφήστε και τους υπόλοιπους να εκδηλώσουν τα συναισθήματα τους προς την πατρίδα. Τόση “δημοκρατία” πιά ούτε στην Τουρκία του Ερντογάν.

Αφήστε για λίγο τα προσωπικά σας οφέλη από όλη αυτή την θολή κατάσταση που επικρατεί στην Θράκη και ιδιαίτερα στην Ξάνθη εξ αιτίας σας και δείτε την ουσία.

Διότι κύριοι πρεσβεύοντας τον Γιαλατζή πατριωτισμό σας χαρακτηρίζοντας υπερ – πατριώτες κάποιους που εκφράζονται απλά την αγάπη προς την πατρίδα τους, κάποια στιγμή θα σας σφάξουν κάποιοι στον ύπνο και θα αναρωτιέστε γιατί.

Φτάνει πια το μίσος σας για την Ξάνθη. 
Αφήστε την να ανασάνει.


Δεν υπάρχουν σχόλια