GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[Χρήσιμες συμβουλές για οικονομικές διακοπές]

Οι ακριβές διακοπές δεν είναι πάντα οι καλύτερες. Δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να αποδράσεις το καλοκαίρι από τη δουλειά, μόνο κά...


Οι ακριβές διακοπές δεν είναι πάντα οι καλύτερες. Δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να αποδράσεις το καλοκαίρι από τη δουλειά, μόνο κάποιες έξυπνες επιλογές ώστε να μειώσεις τα έξοδα.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνουμε οικονομικές διακοπές, εμείς σας παρουσιάζουμε ενδεικτικά κάποιες συμβουλές…

Προτιμάμε για διακοπές το Σεπτέμβριο: Οι τιμές είναι πολύ υψηλότερες τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, αντίθετα στις αρχές του φθινοπώρου οι τιμές των δωματίων μειώνονται έως και 50%.

Λιγότερες ημέρες διακοπών δεν σημαίνει πάντα οικονομία: Μπορούμε να κάνουμε έρευνα αγοράς μέσω διαδικτύου και να ανακαλύψουμε ολόκληρα πακέτα διακοπών που να μας συμφέρουν περισσότερο, αφού πολλά δίνουν καλύτερες προσφορές για ένα πενθήμερο παρά για ένα τριήμερο.

Πακέτα διακοπών: Προτιμάμε εκείνα που περιλαμβάνουν περισσότερα από απλή διαμονή, όπως φαγητό ή έστω πρωινό. Εναλλακτικά, ένα δωμάτιο με κουζίνα μάς σώζει από πολλά περιττά έξοδα φαγητού.

Δεν ξεχνάμε το κάμπινγκ: Υπάρχουν πλέον τόσο οργανωμένοι χώροι που ακόμα και οι πιο δύσκολοι και απαιτητικοί μπορούν να ικανοποιηθούν.

Υπολογίζουμε τα μεταφορικά: Το αυτοκίνητο μαζί με βενζίνη, διόδια και ακτοπλοϊκά μπορεί να στοιχίσει πολύ. Εναλλακτικά εξετάζουμε την εκδοχή να πάμε κάπου με τρένο, ΚΤΕΛ ή αεροπλάνο.

Στα αεροπορικά εισιτήρια προσέχουμε πάντα τους «κρυφούς» φόρους και τις έξτρα χρεώσεις: Το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι η επιπλέον χρέωση για κάθε αποσκευή πέραν της χειραποσκευής, που υπάρχει σε πολλές οικονομικές πτήσεις. Διαβάζουμε, λοιπόν, προσεκτικά τα «ψιλά» γράμματα.

Αεροδρόμιο δεν έχει μόνο η Αθήνα: Μπορούμε να βρούμε οικονομικά αεροπορικά σε πτήσεις που φεύγουν από άλλα μέρη της Ελλάδας, εκτός από την Αθήνα. Υπάρχει, επίσης, και η επιλογή του τρένου για ταξίδια στο εξωτερικό, αλλά απαιτεί να έχετε στη διάθεσή της αρκετές ημέρες.

Το πρωινό ξύπνημα είναι σύμμαχός μας: Έχουμε κατά νου ότι οι καλύτερες τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια συνήθως προϋποθέτουν πολύ πρωινό ξύπνημα, καθώς οι πιο οικονομικές πτήσεις πετούν χαράματα.

Επιλέγουμε προορισμούς που δεν είναι στην τοπ λίστα των ξένων τουριστών: Στα μέρη που πηγαίνουν πολλοί τουρίστες συνηθίζεται να ανεβαίνουν κατά πολύ και οι τιμές. Επίσης, το καλοκαίρι οι τιμές δωματίων σε βουνά και ηπειρωτικά μέρη πέφτουν.

Υπάρχουν και οι παραλίες, εκτός από τα μπαρ: Φτιάχνουμε σπιτικά κοκτέιλ, παίρνουμε μπίρες από το σούπερ μάρκετ και ξεκινάμε το σεργιάνι μας στα στενά της περιοχής, καταλήγοντας σε μια φιλόξενη παραλία. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να βγαίνουμε κάθε για ποτό σε μπαρ, αφού έτσι τα έξοδα θα εκτοξευθούν



Δεν υπάρχουν σχόλια