GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Τι άλλο, εκτός από ανικανότητα, κρύβει η διοίκηση του ΣΔΑΝΞ με την δια περιφοράς συνεδρίαση]

Τελικά όπως δείχνουν τα πράγματα εκτός από ορισμένους πολιτικούς που οικονόμησαν λόγω του covid-19 με τις απευθείας αναθέσεις και δια...


Τελικά όπως δείχνουν τα πράγματα εκτός από ορισμένους πολιτικούς που οικονόμησαν λόγω του covid-19 με τις απευθείας αναθέσεις και δια της περιφοράς συνεδριάσεις των οργάνων, η πρακτική μεταφέρθηκε και σε άλλα όργανα τα οποία υποτίθεται πρέπει να λειτουργούν με διαφάνεια.

Όμως όπως δείχνουν τα πράγματα οι λέξεις δημοκρατία και διαφάνεια είναι άγνωστες στην πολιτική ελίτ της Ξάνθης.

Για πολιτικές σκοπιμότητες κατηγορεί το προεδρείο του ΣΔΑΝΞ η Χαριτωνίδου Ειρήνη μέλος του ΔΣ προερχόμενη από την αντιπολίτευση για την δια περιφοράς συνεδρίαση του ΔΣ του συνδέσμου όπου παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες των εργαζομένων, λόγω έλλειψης σοβαρής διοίκησης ο ΣΔΑΝΞ είναι ανύπαρκτος στην καθαριότητα του νομού Ξάνθης, σε σημείο να αναρωτιούνται οι πολίτες γιατί να πληρώνουν πανάκριβες υπηρεσίες μέσω των δημοτικών τελών χωρίς να απολαμβάνουν το ελάχιστο.

Σαφώς και η δήλωση της συμβούλου επιβεβαιώνει ότι κάτι δεν πάει καλά στον αμαρτωλό ΣΔΑΝΞ όπου λόγω κακών πολιτικών επιλογών χάθηκαν εκατομμύρια από τον νομό και την αγορά.

Άραγε εκτός από την ανικανότητα η διοίκηση του ΣΔΑΝΞ έχει να αποκρύψει και κάτι άλλο όπου συνήθως αυτό το «κάτι άλλο» το πληρώνουν οι συνήθεις ύποπτοι, πολίτες του νομού Ξάνθης;

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε το μέλος του ΣΔΑΝΞ Ειρήνη Χαριτωνίδου

Δια περιφοράς συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Ν. Ξάνθης

Κύριε Πρόεδρε,
Επειδή πιστεύουμε ότι η επιμονή σας, να μας καλείτε σε συνεδριάσεις δια περιφοράς υποκρύπτει ξεκάθαρα πολιτικές σκοπιμότητες, οι οποίες αποσκοπούν σε μη δημοκρατικές, αδιαφανείς διαδικασίες και λογικές που παραπέμπουν σε άλλες εποχές ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ΠΩΣ για όσο συνεχίζεται αυτή η διαδικασία θα καταψηφίζω τα θέματα που θα εισάγονται προς συζήτηση με αυτόν τον τρόπο.

Για τον παραπάνω λόγο, σας δηλώνω ότι ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΩ τις εισηγήσεις και των πέντε (5) θεμάτων της σημερινής τακτικής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Ν. Ξάνθης και σας καλώ να πράξετε για το ζήτημα που σας προανέφερα ό,τι και οι υπόλοιποι Δήμοι της Ελλάδας εδώ και πολύ καιρό.

Χαριτωνίδου Ειρήνη
Δημοτική Σύμβουλος
Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Σ.Δ.Α.Ν.Ξ.


Δεν υπάρχουν σχόλια