GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



[XANTHI FC – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-1]

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Xanthi FC και Παναιτωλικός στην αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής των Play Out. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το πέν...


Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Xanthi FC και Παναιτωλικός στην αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής των Play Out. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το πέναλτι του Τζουρίτσκοβιτς στο 62′, έμειναν με 10 παίκτες από το 69′ (αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Κάστρο) με τον Μπαΐροβιτς να ισοφαρίζει με φάουλ στο 83′. Το τελικό 1-1 “σφράγισε” την έκβαση του αγώνα με την Xanthi FC να έχει καλύτερες ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ. Στις καθυστερήσεις του α’ μέρους ο Κάστρο αστόχησε σε πέναλτι.
Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου έχει πλέον 19 βαθμούς παραμένοντας στην 13η θέση και την Τετάρτη αντιμετωπίζει στο Xanthi FC Arena τον Ατρόμητο στο εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής των play out.

Στις καλύτερες στιγμές του αγώνα, μόλις στο 33ο δευτερόλεπτο ο Τζουρίτσκοβιτς και στο 3′ ο Μπαριέντος από καλές θέσεις δεν βρήκαν τον στόχο στέλνοντας διαδοχικά εκτός στόχου την μπάλα. Στο 35′ το σουτ του Κοβάσεβιτς μπλόκαρε ο Φερνάντεζ και στην επόμενη φάση το διαγώνιο σουτ του Ντε Αμορίμ πέρασε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Παναιτωλικού. Στο 40′ το νέο σουτ του Ντε Αμορίμ απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας. Στην εξέλιξη της φάσης ο Κάστρο έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά άουτ. Στο 45′ άστοχο ήταν το σουτ του Ρόσα, ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Κάστρο κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμά του μέσα στην περιοχή αλλά το απέκρουσε στην δεξιά του γωνία ο Φερνάντεζ.

Στο 52′ το σουτ του Τσιγγάρα μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Άμπαντ σε κόρνερ. Στο 63′ ο Ντε Αμορίμ ανατράπηκε, ο Τζουρίτσκοβιτς ευστόχησε κάνοντας το 1-0. Στο 82′ ο Μπαΐροβιτς με φάουλ έκανε το 1-1. Στο 86′ το σουτ του Τερκί πέρασε άουτ και στο 91′ ο Στάρτζεον τελικός αποδέκτης της μπάλας σούταρε με τους αμυντικούς να κοντράρουν το σουτ σε κόρνερ. Στο 92′ ο Φοσέ από το δεύτερο δοκάρι μετά το κόρνερ του Μουλέν αστόχησε. Στο 93′ νέα καλή στιγμή με τον Στάρτζεον να σουτάρει και τον τερματοφύλακα να μπλοκάρει. Στο 98′ το σουτ του Στάρτζεον απέκρουσε ο Φερνάντεζ.

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Ξάνθης Μπάμπη Τσιλιγγιρίδη, ο oποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί τns 4ns Ιουνίου σε ηλικία 74 ετών.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (ΕΠΣ Αρκαδίας) με α’ βοηθό τον Κώστα Νικολαΐδη (ΕΠΣ Μακεδονίας), β’ βοηθό τον Αντώνη Σινιοράκη (ΕΠΣ Χανίων), 4ο διαιτητή τον Γιώρφο Βρέσκα, διαιτητή VAR τον Ευάγγελο Μανούχο και διαιτητή AVAR τον Τρύφωνα Πετρόπουλο.

XANTHI FC (Νίκος Καραγεωργίου): Άμπαντ, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Κοβάσεβιτς (89′ Φασίδης), Τερκί, Μπαριέντος (89′ Μουλέν), Ντε Αμορίμ (77′ Φοσέ), Τζουρίτσκοβιτς (77′ Στάρτζεον), Κάστρο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Φερνάντεζ, Κέβιν, Μαλής, Τσιγγάρας (81′ Μπαΐροβιτς), Λιάβας, Νάλσιο, Ντίας, Ντάουντα, Αλβάρεζ (68′ Φρεντ), Μουνιέ (94′ Λουσέρο), Ρόσα.


Δεν υπάρχουν σχόλια