GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


[Super League: Νίκησε (1-0) ο Βόλος και έβαλε στα... δύσκολα στην Ξάνθη! Κινδυνεύει με υποβιβασμό η ομάδα μας]

Ο Βόλος επικράτησε 1-0 της Ξάνθης στη Πανθεσσαλικό και την έβαλε πλέον σε μπελάδες για την παραμονή της στην Super League.


Ο Βόλος επικράτησε 1-0 της Ξάνθης στη Πανθεσσαλικό και την έβαλε πλέον σε μπελάδες για την παραμονή της στην Super League.

Μετά την ήττα από τον Πανιώνιο την προηγούμενη εβδομάδα, η ομάδα της Θεσσαλίας ανέκαμψε και πήρε μια σημαντική νίκη απέναντι στους ακρίτες οι οποίες έκαναν πρεμιέρα στα φετινά πλέι άουτ καθώς ο αγώνας της προηγούμενης εβδομάδες με τον Ατρόμητο είχε αναβληθεί.

Οι γηπεδούχοι έδειχναν πιο έτοιμοι μιας και έχουν πλέον ρυθμό μετά τον αγώνα της προηγούμενη εβδομάδας, ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν «μουδιασμένοι» από την περισσότερες από 100 ημέρες απραξίας. Ετσι είχαν εξ' αρχής τα ηνία. Οι κυανέρυθροι μάλιστα προσπαθούσαν να αναπτυχθούν ορθολογικά και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ο Μάντζης έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια, την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Τσαούση που πλάσαρε εύστοχα και άνοιξε το σκορ.

Το δεύτερο μισό μπορεί να είχε τελείως διαφορετική εικόνα, αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε καθώς οι Ακρίτες δεν έβγαλαν καμία «σοβαρή» φάση στην εστία του Μελίσσα και καμία αλλαγή δεν βοήθησε για να αλλάξει τη ροή του παιχνδιού.
Βόλος - Ξάνθη 1-0

Βόλος (Στ. Ξηροφώτος): Μελίσσας, Διαμάντης, Οικονόμου, Φεράρι, Ντεντάκης, Τσαούσης (88' Μπαλογιάννης), Ζοάο (80' Λύρατζης), Τσοκάνης, Γκουαροτσένα, Μαξ, Μάντζης (90΄+3΄Κάσες).

Ξάνθη (Νίκος Καραγεωργίου): Αμπάντ, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Κασάδο, Καμαρά (53' Τερκί), Κοβάτσεβιτς (70' Μουλέν), Στάρτζεον, Ντε Αμορίμ (70' Τζουρίσκοβιτς), Εντουάρντο (30' Μπαριέντος), Φοσέ (53' Κάστρο


Δεν υπάρχουν σχόλια